Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem csak a "különleges" lányok tetszenek. Ez nagy baj?
Pl:
- furcsa szokásai vannak,
- másképp néz ki egy kicsit a többinél (pl. eredeti szőke haj, szeplők, szemüveg...),
- sokan gyerekesnek tartják,
- perverz.
Többet így hirtelen nem tudnék leírni, a többi elvárásom szerintem nem annyira a különleges közé tartozik (pl. nem dohányzik, nem nagyierkölcsös, de nem is hedonista), bár a környékemen már ez is annak tűnik (Nógrád megye).
20/F
Miért lenne baj? Baj, hogy én a citromos fagyit szeretem? :) Ez a te ízlésed, kinek mi köze hozzá? Nem kell a többség után menni, nem baj, más vagy, más tetszik. Ne akarj másnak megfelelni, csak magadnak.
23/l
én is az ilyen lányokat szeretem :D
barinőm is az :), átlag, "szeplő helyett anyajegy", természetes szőke/de lassan bebarnul^^, vicces,--> néha vannak 2értelműek is "erotikus", gyerekes, és ráadásul nimfo "egy picit", én imádom nekem ő a különleges, nem aki kikeni magát 20 kiló alapozóval és 4köbméter szemhélyfestékkel
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!