Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok különleges, megtörtént szerelmi történeteket?
Ezen mit nem lehet érteni? :D
Olyan élménybeszámolókra vagyok kíváncsi, amikor valami érdekes dolog történt veletek, az első randin, vagy ilyesmi.
Én egyszer találkoztam egy chates sráccal 3 év chatelés után.. Addig legjobb barátok voltunk. Mondhatom azt is, hogy szerelmesek. Amikor találkoztunk kiderült, hogy abszolút nem szimpatikus, tök nyomorék volt, ráadásul részegen jött el a talira. Alig tudtam lerázni. Utána próbáltam megszabadulni tőle de elkezdett zaklatni. Hívogatott, megkereste hol lakok, hívogatta az ismerőseimet.
Elég romantikus ? :D
nem különös,de azert irok:D
van egy csaj meg egy srac,akik osztalytarsak. 1,5szerelem utan egy nyaralason ,a volt osztallyal kirandultak:D aztan ittak. a csaj szerelmet vallott,a fiu meg örült neki. aztan utana dumaltak,holt reszegen. a fiu lesmarolta a lanyt. de utana a lany mar nem nezett ra,tagadot mindent.aztan elhalvanyult a dolog. mikor legközelebb talalkoztak fesztivalon,a fiu leste a lanyt,de a lany megalazva erezte magat,mikozben latta h multkor a fiu egy masik csajjal flörtöl. a srac meg csak nezte a lanyt,de a lany mar eleget szenvedett és ugy gondolta,mar nem dől be a fiunak. amugy rendes srac,csak elvezte,h több csajnak is kell. de csak azt az egy lanyt szerette. a lany meg ezt nemtudta,és jol bepialt a fesztivalon,és smarolt a srac egyik jobaratjaval. :((( aztan leis feküdt vele...most meg attol fel,h terhes-.- omg
Szia! Elmesélem a mi történetünket.
17 éves voltam, amikor felmentem ide, gyakorira és írtam egy ezotériás kérdéshez. Feltűnt egy 18 éves fiú válasza, nagyon megfogott amit írt. Írtam neki Privátot és emailben beszélgettünk. Akkoriban neki volt egy hosszú kapcsolata(több éves) de én első nap beleszerettem. Több évet szenvedtem miatta és vártam rá. És meg lett az eredménye. 4 év után tudtunk találkozni Debrecenben :) Én ott lakok mai napig. És elment dolgozni, hogy le tudjon jönni hozzám(240 kmre lakik.) :) SEMMI NEM LEHETETLEN! azóta is együtt vagyunk, sőt össze is költöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!