Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti hogy becézitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy becézitek a párotokat? Van olyan becenév, amit szívesen "ráaggatnátok", de tartotok attól, hogy túl "habos" lenne? És van olyan, ami nagyon különleges, és ritka? (a történetét is szívesen várom)

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 22:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

excsajom hívott mindennek. akármi tetszett neki amivel éreztette velem hogy alacsony vagyok.

törpe. tökmag.picur. apró...

én kismanómnak szólítottam.

2010. júl. 28. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
én nem szeretem becézni. a nevén hívom. Én hülyének érezném magam, ha mindenféle állatneveken szólítanám..
2010. júl. 28. 10:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Apasas:D Miután 35hetes terhesen én Anyagolyó lettem:D

Azóta mi lettünk a SAS család, Anyasas, Apasas, Babasas(hülye szóvicc miatt: hogy hívják a ffi sast?-Pasas vagy valami hasonló a végére Apasas lesz)

2010. júl. 28. 12:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem a férjem mindenfélének hív :) éppen, ami aktuálisan a legjobban illik rám... de :)legtöbbször kincsecske vagyok, meg babuci...:) A nevemen nagyon ritkán szólít...

Én általában husinak hívóm őt :) vagy pocaknak...

üdv 25/L

2010. júl. 28. 13:02
 15/16 A kérdező kommentje:

Hú, milyen sokan írtatok hirtelen, köszi :)

A Tötyi nagyon aranyos, meg a Kismanóm is. Nem hinném, hogy mivel kicsinyítőképzős, meg állatos nevek, sértőek lennének bárkire is. De ízlések, és pofonok, szóval köszi annak, aki megírta, hogy nem becézgetnek.

A Sas család története nagyon aranyos!!!!:)

És persze a többieké is.

puszi mindenkinek

2010. júl. 28. 16:24
 16/16 A kérdező kommentje:
...és a zöld kéz is ott landolt mindenkinél :)
2010. júl. 28. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!