Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért ezt a típust...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ezt a típust választják inkább?

Figyelt kérdés
Adott két nő. Mindkettő gyönyörű, igényes, értelmes, vicces, érzelmes, hűséges. Belsőleg nagyon hasonlítanak. Külsőben csak annyiban térnek el, hogy az egyik természetes, nem feltűnősködő szépség, a másik viszont nagyon odafigyel a divatra, szereti az erős sminket, a feltűnő ruhákat, magassarkút, olyan luxusnő kinézetű, akire mindenkinek fáj a foga. Miért az natúr típust választják inkább a férfiak?

2020. ápr. 9. 05:31
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Amikor a két nő szépségéről írtam, ilyen kinézetű lányokról beszéltem ;) csak az egyiken abszolút nincs smink és divatos ruha, a másikok meg igen (de ez nem azt jelenti, hogy a másik natúran egy átlag arcú lány) szövegértési gondjaitok vannak.
2020. ápr. 9. 11:21
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a vagány csajokat, akiknek nem a divat a fő érdeklődési köre. Ez néha sminkkel jár, néha nem. Senki sem tolerálja a piperkőc kényes puncikat hosszú távon. Nálam több esélye lenne egy dark csajnak, mint valami barbikvának
2020. ápr. 9. 11:21
 33/56 A kérdező kommentje:
#30 huh, és mi van, ha nekem az a munkám?
2020. ápr. 9. 11:22
 34/56 A kérdező kommentje:
Illetve aki nem hivatásos modell, miért ne sminkelhetne és öltözhetne elegánsan? Hát agyam eldobom
2020. ápr. 9. 11:24
 35/56 A kérdező kommentje:
Attól, hogy valaki ad magára még nem lesz egy nyápic, kényes ember, hát olvassátok már el a leírást mégegyszer,mert írtok itt össze-vissza.
2020. ápr. 9. 11:26
 36/56 anonim ***** válasza:
30%

" Hát agyam eldobom"

Nyugodtan, már ha van mit. :D

2020. ápr. 9. 11:26
 37/56 A kérdező kommentje:
Szerintem van, menj máshová rontani a levegőt, mert kérdést nem tudsz értelmezni.
2020. ápr. 9. 11:29
 38/56 anonim ***** válasza:
100%

Alapból a kérdés hamis. Biztos sokan választanák inkább az elsőt, de a második típus is nagyon kelendő. Ha tényleg értelmes, vicces és hűséges is mellé, akkor főleg.

Lehet volt valami rossz tapasztalatod, de ettől még ne vonj le ilyen általános következtetéseket. Valószínűleg nem azért nem választanak, mert sokat adsz a külsődre. Más probléma lehet itt.

2020. ápr. 9. 12:48
 39/56 anonim ***** válasza:
36%
Miért az natúr típust választják inkább a férfiak? - Többen megválaszolták előttem :) A minden hájjal megkent macák a fa**omnak se kellenének :) Max üríteni :)
2020. ápr. 9. 14:07
 40/56 anonim ***** válasza:
27%
Minél többet kommentelsz, annál szánalmasabb vagy kérdező. Legközelebb már a kérdés elején jelezd, hogy nem véleményért jöttél, hanem önigazolásért, megspórolsz mindenkinek pár kört.
2020. ápr. 9. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!