Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért ezt a típust...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ezt a típust választják inkább?

Figyelt kérdés
Adott két nő. Mindkettő gyönyörű, igényes, értelmes, vicces, érzelmes, hűséges. Belsőleg nagyon hasonlítanak. Külsőben csak annyiban térnek el, hogy az egyik természetes, nem feltűnősködő szépség, a másik viszont nagyon odafigyel a divatra, szereti az erős sminket, a feltűnő ruhákat, magassarkút, olyan luxusnő kinézetű, akire mindenkinek fáj a foga. Miért az natúr típust választják inkább a férfiak?

2020. ápr. 9. 05:31
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
76%

De ha te natúrrá válnál csak azért mert itt pár ember leszólja az olyan nőket, akik nem tetszenek nekik, akkor ott baj van.

Én sminkelek, szeretek szépen öltözködni is, inkább az a típus vagyok, amit a második lány képvisel a kérdésedben.

Azért, mert ÉN így érzem jól magam. Így tetszek magamnak.

A te megnyilvánulásaid alapján csak azért vagy ilyen, mert azt hiszed másoknak ez tetszik. Ami nagy gond.

Egyébként pedig nekem sosem volt gondom a férfiakkal. Mert amit itt is csinálnak elég sokan, az felszínesség. Megítélnek valakit az alapján, ahogy kinéz. Vannak ilyen emberek. De ha megismernek, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy hogy alakítod a külsőd. Persze mindenkinek van egy ideálja, de én olyannal is kezdtem már, aki a természetes szépség híve volt, mindig szidta a sminkelést, aztán mégis szerelmes lett belém. Mert talán nem ez a legfontosabb. De persze mindenkinek tetszeni sosem fogsz, ne is akarj. Arról nem tehet valaki, ha ő a természetességet szereti, sőt, teljesen érthető. Az már más kérdés, hogy egyesek elég undorítóan leszólják azt, aki nem olyan.

Én nem akarok senkinek megfelelni, csak így érzem jól magam. Ha valaki ez alapján következtetést von le rólam, az már őt minősíti.

A lényeg, hogy ne erőltess semmit. Ne mások miatt legyél kicsinosított, de természetes se legyél mások miatt.

A kommentjeid alapján sajnos egyébként abszolút unszimpatikus vagy nekem. Rossz a hozzáállásod, másokat hibáztatsz a saját sikertelenségedért. Nem biztos, hogy a külsődben kell a probléma forrását keresni. 21/l

2020. ápr. 9. 14:33
 42/56 anonim ***** válasza:
76%

Ja és egyébként neked van egy meggyőződésed is:

“ Az már más kérdés, hogy nem tudják megtartani, mert nincs mellette önbizalmuk.”

“akire mindenkinek fáj a foga”

Na itt van a baki, hogy te ilyeneket hiszel. Azt hiszed, hogy ha feltűnően kicsinosítod magad, jobb leszel, mint mások. Hogy mindenki téged akar, csak nem mindenkinek van hozzá önbizalma. Ez nincs így. Tényleg nem a külsőddel lehet a nagy gond, hanem a belsőddel - például ezzel a felfogással.

2020. ápr. 9. 14:50
 43/56 Sunshinedoll ***** válasza:
82%

Kérdező: Te kinek a kedvéért és miért nézel ki úgy ahogy és foglalkozol magaddal annyit, amennyit? Ezen érdemes elgondolkozni.

Valamiért manapság a "csajos" öltözködés meg masszív smink valami furcsa módon a feminizmus egyik főlovasa lett, mondván "Én csinálom az én kedvemért, nekem ez ad erőt, én így vagyok erős nő, nem érdekel más véleménye, felkenem a csillámort az orromra és kitöröm a nyakam a cipőmben nYEH" Közben amúgy meg ez akkora baromság, hogy saját magunkért sminkelünk meg saját magunkért veszünk fel bizonyos ruhákat. Egy olyan társadalomban, ahol a szép női külcsín előnyökhöz juttat, ahol azt várják el a nőktől, hogy szépek legyenek és ápoltak és ahol a lábfétis és a szép cipők a férfiak szexuális vágyálma kvára nem az anarchia és erő jele az, ha valaki aláfekszik az ilyen elvárásoknak.

Azt pedig végképp nem értem, hogy neked mint nőnek miért kell ebből versenyt faragni. Az, hogy a pasik bizonyos konklúziót vonnak le rólunk a kinézetünk alapján, az egy dolog. De nőként miért nem lehet elfogadni, hogy mindenkinek más tetszik, és lehet, hogy neked kell a smink egy a nyakkitörős cipő ahhoz, hogy önbizalmad legyen, de nem mindenki ilyen. Érdemes azon is elgondolkozni, hogy miért ragaszkodsz ennyire görcsösen az igazadhoz. Mert az oké, hogy a hétköznapokon ki hogy szeret kinézni, vagy épp a munkahelyünk milyen kinézetet követel meg tőlünk, de az, ha valaki a boltba nem tud lemenni ezek nélkül, az minden, csak nem az önbizalom jele.

2020. ápr. 9. 16:22
 44/56 A kérdező kommentje:
Nekem így tetszik, és nem fogok változtatni, a natúr leszek kommentet is ironikusan írtam de nem jött le. És igen, boltba, sétálni, filmet nézni a családdal nyilván sminkben járok. Hú😂😂😂 Édes istenem ilyen következtetéseket levonni. Annyira rosszindulatúak vagytok emebrek...
2020. ápr. 9. 18:12
 45/56 A kérdező kommentje:
#43 ezt nagyon szépen megálmodtad így látatlanban és rámfogtad, hogy én boltba sminkben megyek. Bravó! Bocsi, hogy szúrja a szemeteket, hogy valaki tudja magáról, hogy szép és jó. Ezért támadni kell nyilván. ;)
2020. ápr. 9. 18:16
 46/56 anonim ***** válasza:
67%

Juj, de nagy már valaki. :D

Képzeld, én meg nem sminkelek, nagyon jó az alakom (egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatok), életvidám a mosolyom, a szememből tükrözik az öröm, nem követem a mai divatot és rengeteg pasinak tetszem. Ha kisminkelem magam azzal még erőteljesebben kidomborítom a szépségemet.

Tudod, szerintem az az igazán szép ember, aki smink nélkül is szép.

Ja, és még valami, lehetsz kívülről szép, ha a belsőd értékelhetetlen, süt belőled az utálat, irigység, flegmaság, arrogancia..stb., akkor a külsőd már mindjárt semmit se ér.

Képtelen vagy elfogadni, hogy sok embernek a natúr csajok tetszenek. Az egész kérdésedből süt az irigység. Önbizalomhiányban is szenvedsz, különben, ha szeretnéd magad, és tudnád magadról, hogy szép vagy, akkor a vakolatra semmi szükség nem lenne, mert tisztában lennél igazándiból azzal, hogy smink nélkül is vonzó vagy, meg lennél elégedve magaddal, ami a külső kisugárzásodon meg is látszódna, a mosolyodon, a szemed ragyogásán. De ehelyett, inkább csak a frusztráltság süt belőled.

A hiba a te fejecskédben van. Hisz, kár olyat kijelenteni pl., hogy "olyan luxusnő kinézetű, akire mindenkinek fáj a foga" Ez b.romság. Nem minden férfinak fáj ilyen lányokra a foga.

Tudod, vannak olyan férfiak, akik a molett hölgyeket szeretik, akik nem néznek ki luxusnőnek. Nekik is van párjuk képzeld csak.

Miért hiszed azt, hogy minden férfi egyforma? Talán minden nő egyforma?

Talán anyukád is ugyanolyan mentalitású, felfogású, mint te? Vagy esetleg nagymamád?

Gondolkozz el egy picit azon, hogy itt ma, mik is történtek.

2020. ápr. 9. 18:33
 47/56 A kérdező kommentje:
#46 még mindig nem én sértegetlek téged :)
2020. ápr. 9. 18:36
 48/56 anonim ***** válasza:
27%

Mert talán én sértegettelek valahol is?

Vagy ennyire érzékeny vagy? Akkor bocsi, erről nem tudtam, de akkor megint veled van a baj, ha mindenre megsértődsz, és mindent sértésnek veszel.

2020. ápr. 9. 18:38
 49/56 A kérdező kommentje:
Most megtudtam tőled például,hogy süt belőlem az irigység, utálat, nincs a szememben öröm! Meg anyukámmal jössz? Szerintem pár komment alapján nem kéne ennyire személyeskedni egy ismeretlennel.
2020. ápr. 9. 18:42
 50/56 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdésben említett másik lányra sem mondtam semmi csúnyát, sőt elismerem őt teljes mértékben, egyszerűen nem értem tőled ezt a nagyfokú támadást :)
2020. ápr. 9. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!