Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért pörögnek azon, hogy a nők két egyforma kinézetű közül a gazdagabbat választják? Vagy két egyforma anyagi helyzetű közül a jobb pasit?
És miért hazudják azt, hogy őket egyik sem motiválja?
1: Adott két nő, mindkettővel jól érzik magukat (belsőre ok), egyforma körülmények közt élnek, az egyik átlagos, a másik nagyon dögös: A többség a másodikat választaná.
2: Adott két nő, mindkettővel jól érzik magukat (belsőre ok), mindkettő átlagos külsőre, az egyik szegény, a másik gazdag: A többség a másodikat választaná.
tudod ez inkabb tipus kerdese:
Van mondjuk egy hetvegi ebed tarsasaggal. Az asztalon ott van egy nagy tal rantotthus. Van olyan pofatlan ember, aki egybol raugrik a legnagyobb szelet husra es gatlastalanul elveszi ... van aki szerenyen megelegszik a kisebb szelet hussal ... van aki egybol kettot vesz ... megint mas meg kicsit kesobb repetazik. Nem vagyunk egyformak.
1 Nem olyan jó ember, de sok pénze van.
2 Jó ember, de kevés pénze van.
vagy
1 Nem olyan jó ember, de jól néz ki.
2 Jó ember, de nem néz ki jól.
Mikor ezek közül az 1-est választják, azon szoktunk pörögni. Itt pedig szerintem jogosan vagyunk kiakadva.
Így a kérdés szerintem nem helyes. Ha úgy értenéd, adott egy tökéletes, igényeidnek megfelelő nő/férfi, mi lenne jobb, ha szegény vagy ha gazdag lenne? Vagy: legyen full extrás, vagy szerényebb? Így lehet választani szerintem, és mindenki a jobbat akarja (hogy kinek melyik tulajdonság jobb, az egyéni vélemény, de többnyire a gazdag és a full extrás).
Személy szerint ha én olyat olvasok, hogy 2 személy közül kit választanál, akik egy tulajdonságot leszámítva egyformák, már az elején megbukott a dolog. Nincs két teljesen egyforma személy, ha még az egyedi jellemzők megismeréséig sem jutott egy kapcsolat, nyilvánvalóan egyiket sem szerelemből választaná az illető, csak a pénz vagy kinézet dominál.
Az egyes pont igaz,a masodik nem.
A ferfi valasztasokar nem jatszik kozre az anyagi hatter. Kettes pont eseten vszinuleg mindkettot megdugna /mar ha valos lehetosege lenne ra/
Egyebkent meg hogy vilagos legyen a ferfiak prioritasa, a ket pontban szereplo negy no kozul az elso pont dogos csajat fogja hosszabb korokre elvinni.
Ha ezek a pontok ferfi szereplokkel lennenek adottak, akkor a no kacsolatot a ketes pont gazdag csavojaval kezdene, neha meg felrekefelne az egyes pont jopasijaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!