Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A maximalista férfiak miért a munkamániát választják kapcsolat helyett, nekik nem fontos?
Nos, íme egy munkamániás válasza: Az eddigi kapcsolataim mélypontjait lelkileg elég nehezen éltem meg, de amikor a munkába menekültem, valahogy a helyére billent az egyensúly. A kényelem mindenkinek mást jelent, nekem a kiegyensúlyozottságot. Ezt pedig a munkától kapom meg. Felvetődött egy hozzászólásban a szex. Igen, arra is van idő, ha végeztem a melóval, de a szexet kötelezettségektől mentesen is meg lehet kapni. Ez száraz tény.
Ha magamból indulok ki (vagyis abból, amit én keresek egy nőben), akkor légy támogató, engedd, segítsd abban, hogy a lehető legproduktívabb legyen! Ezzel közel tudsz kerülni hozzá és ahogy egyre jobban elmélyül a számára is a kapcsolat, valószínűleg egyre kevésbé lesz meg nélküled.
Nem biztos, hogy működik a dolog, de mint mondtam, magamból indultam ki. És hátha!
32/F
A munka eredményeket hoz, változatos, ha szakember benne (és szereti is), akkor játéknak veszi az ember. Továbbképzési lehetőség jó esetben van.
Egy kapcsolat ellenben olyan, mint a patakból keletkezett tó: alakul valami a két fél között, majd lesz az X számú gyerek, majd a civakodás kb. Y éven keresztül jó esetben egy házasságban, rossz esetben kapcsolatokról kapcsolatra való csapongás közben. Fejlődési lehetőség itt nem nagyon van, max visszafele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!