Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért ezt a típust...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ezt a típust választják inkább?

Figyelt kérdés
Adott két nő. Mindkettő gyönyörű, igényes, értelmes, vicces, érzelmes, hűséges. Belsőleg nagyon hasonlítanak. Külsőben csak annyiban térnek el, hogy az egyik természetes, nem feltűnősködő szépség, a másik viszont nagyon odafigyel a divatra, szereti az erős sminket, a feltűnő ruhákat, magassarkút, olyan luxusnő kinézetű, akire mindenkinek fáj a foga. Miért az natúr típust választják inkább a férfiak?

2020. ápr. 9. 05:31
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
0%

Adott két férfi. Az egyiknek bejönnek a túlsminkelt macák, a másik meg (teljesen érthetō módon) a természeteset preferálja. Problem solved.

Amúgy nem értem, hogy min vagy meglepōve.. aki erōsen sminkeli magát, az eltakarja a valódi arcát, félō, hogy smink nélkül rémesen néz ki.. a buliban csillog-villog, de amikor haza viszed, reggel pocsékul fest.

Én pl. furcsállom azokat, akiknek ilyen nōre fáj a foga.. nem a smink teszi a szépséget.. engem érdekel, hogy egy nōnek alapból milyen arca van.. ha csakis a sminktōl és kiegészítōktōl függ a szépsége, az nem valódi szépség.

2020. ápr. 9. 10:04
 22/56 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor natúr leszek, csak aztán meg nehogy elhagyjanak egy divatmacáért :(
2020. ápr. 9. 10:07
 23/56 anonim ***** válasza:
0%

Akik a környezetemben vannak, és a natúrabbat választják, ált. nem azért teszik, mert a műcicu mellett komplexusosak, hanem mert:

1) nem tetszik nekik a mű (igen, ilyen is van)

2) fél, hogy a csaj őt akarja lehúzni a külseje szinten tartására szükséges pénzzel, azt meg nem akarja

3) a natúrabbról az az ember benyomása, hogy kedvesebb, rendesebb, kevésbé felszínes, valószínűleg hűségesebb, nem harsány

2020. ápr. 9. 10:25
 24/56 anonim ***** válasza:
68%
A természetesen szép NŐ mindig jobban megfogott mint az aki agyonsminkelve "eltakarta" azt ami esetleg saját magának nem tetszett.
2020. ápr. 9. 10:29
 25/56 Rockarc ***** válasza:
30%

Kerdezo, akkor te most divatmaca vagy?

Szerintem ha elhagynak egy ilyenert, akkor te csak egy ugrodeszka voltal egy masik no fele. Csak pusztan mert szembe jon egy szep no nem szoktak a parkapcsolatok felbomlani. Ahol meg igen, azt meg en nem hivnam parkapcsolatnak.

Nekem inkabb az jon le, hogy komoly onbizalomhianyod van, es megprobaltad kompenzalni egy jobbnak gondolt kulsovel. De az elobbivel kene valamit kezdened, mert ott van a kutya elasva.

44F

2020. ápr. 9. 10:54
 26/56 anonim ***** válasza:
0%
Normális férfinak nem kell exhibicionista divatmaca. Ennyi, nem több. Egy divatmaca viszont soha nem fog összeilleni egy normális férfival. Miért nem olyat keres inkább, amilyen ő maga? Férfiból is megvan ez a típus.
2020. ápr. 9. 11:02
 27/56 anonim ***** válasza:
27%

Van egy haverom, még az egyetem alatt összejött egy teljesen átlag, inkább kicsit csúnyácska csajjal (a srác 45 kiló vasággyal, szóval ő sem egy főnyeremény).

A lány az egyetem után olyan céghez került, ahol az összes kolléganője az a típus volt, amit te írsz. Mindig mintha a legújabb divatkatalógusból bújtak volna elő.

A lány szépen elkezdett változni, majd egy idő után elkezdte a srácot is nyúzni, hogy ő is nézzen ki így, meg úgy, mert milyen jól fognak mutatni a közös képeken.

A csúnyácska lányból lett egy kikent átlag csajszi (semmi extra) a srác meg továbbra is 45 kiló minden gyúrás ellenére, cserébe marha nevetségesen néz ki a ráerőltet kefe kefe hajjal, meg olyan szerkóval, amiben egy kigyúrt srác festene jól.

Egyelőre bírják együtt, de szerintem hosszú távon a lánynak fontosabb lesz, hogy jól nézzen ki a párja az instán, mint az, hogy együtt vannak lassan 10 éve.

2020. ápr. 9. 11:11
 28/56 A kérdező kommentje:
#25 te valami hálózaton keresztüli látnok vagy, hogy ki mersz jelenteni egy ilyet, hogy valakinek önbizalma van? Igen nyilván Palvin Barbi, Adriana Lima és társaik mind önbizalom hiányban szenvednek, ezért sminkelik magukat és öltöznek jól.
2020. ápr. 9. 11:12
 29/56 A kérdező kommentje:
Vagyis nincs önbizalma*
2020. ápr. 9. 11:15
 30/56 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, DE ŐK MODELLEK, nekik ez a munkájuk, hogy sminkeljék magukat, mindig a toppon legyenek, testükből élnek!

De te egy hétköznapi lány vagy, akinek nem a munkája a modellkedés!

Na, ez azért lényeges különbség.

2020. ápr. 9. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!