Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek párja van! Ti mit reagálnátok, ha ezt a párotok elmndaná nektek?
Távkapcsolatról van szó (egyelőre). Igazából közöttünk minden rendben, kölcsönösen nagyon szeretjük egymást, nálam van baj.
Méghozzá az, hogy azt hiszem beteg vagyok. Nincsenek falásrohamaim, de ha eszek valamit megyek a mosdóba és.. nem hagyom magamban. Mindezt azért, mert nem tetszem magmnak.
El akarom mondani, mert nem akarok előtte titkolózni, illetve mert tudom, hogy ez nagyon nincs rendben. Volt már korábban hasonló problémám amit megbeszéltünk és "jól" reagált, nem hitte, hogy őrült vagyok vagy ilyesmi.
Szerintetek elmondjam? Ha igen, hogyan? Ti miként reagálnátok?
Bocsi ha hosszú lett, előre is köszönöm a válaszokat!
Elmondtam. Nem akadt ki. Nem haragszik. Nem akar szakítani. Csak szeretne segíteni, hogy megoldjuk.
Viszont majdnem biztos vagyok, hogy ő nincs teljesen tisztában az “egészségügyi hatásaival” a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!