Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek párja van! Ti mit reagálnátok, ha ezt a
párotok elmndaná nektek?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatról van szó (egyelőre). Igazából közöttünk minden rendben, kölcsönösen nagyon szeretjük egymást, nálam van baj.
Méghozzá az, hogy azt hiszem beteg vagyok. Nincsenek falásrohamaim, de ha eszek valamit megyek a mosdóba és.. nem hagyom magamban. Mindezt azért, mert nem tetszem magmnak.
El akarom mondani, mert nem akarok előtte titkolózni, illetve mert tudom, hogy ez nagyon nincs rendben. Volt már korábban hasonló problémám amit megbeszéltünk és "jól" reagált, nem hitte, hogy őrült vagyok vagy ilyesmi.
Szerintetek elmondjam? Ha igen, hogyan? Ti miként reagálnátok?
Bocsi ha hosszú lett, előre is köszönöm a válaszokat!
Eleve nem lenne ilyen párom. Tudom, sokan azt hiszik, hogy mennyire eltudják rejteni az ilyen jellegű gondjaikat, de nagyon könnyen lejön, hogy valaki nincs magával rendben. És még sosem volt olyan párom, aki nem fogadta el magát normálisan.
Amúgy, ha beütne valami a kapcsolatban, értelemszerűen próbálnék segíteni.
2020. márc. 29. 01:38
12/33 A kérdező kommentje:
Nem, nincsenek öngyilkos gondolataim..
Egyébként a pulzusom semmit nem változott, sem a hangom, sem a bőröm. Illetve a vércukrom is rendben van szerintem, szoktam méregetni, az eredmény mindin 4-5 között van.
2020. márc. 29. 01:53
13/33 anonim válasza:
Szia,
Én megértő lennék, és örülnék, ha elmondanád. Mert a párodnak támogatnia kell. Ha ezen kiakad, és elhagy, akkor jobb is ha megy.
2020. márc. 29. 04:03
14/33 anonim válasza:
Mindenképpen pszichológus, mert valami nagyon nincs rendben a fejedben...Amúgy szerncséd, hogy távkpacsi, jó büdös lesz a szád egy idő után a sok hányástól, amit egy hirtelen jött fogmosás csak rövid ideig fed el.....
2020. márc. 29. 06:24
15/33 anonim válasza:
Nagyon szánalmas vagy, pszichiátert keress fel, párkapcsolat nem való neked. Napi egy étkezés és még hánytatod magad? Anorexiás liba. És még az a legnagyobb problémád, hogy a szerencsétlen párodnak elmondd-e. Inkább kíméld meg őt magadtól.
2020. márc. 29. 06:36
16/33 anonim válasza:
El kell menned pszichiáterhez. Olyan nincs, hogy nincs lehetőséged. Muszáj. Az evészavar, a mentális betegség nem játék. Ne félj, senki nem ítél el ezért, de kell a segítség, mielőtt súlyosbosik a helyzet. Korábban már leírták, hogy hat a testedre a hánytatás. Bele is halhatsz, ha sokat csinálod (Mallory-weiss sy=nyelőcsővérzés).
Szerintem mondd el a barátodnak is. Ülj le vele, hogy el kell mondanod valamit. Pont úgy, ahogy a második bekezdésben írtad.
2020. márc. 29. 07:46
17/33 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez van,természetesen tudja,nem örül de nem is cseszeget vele. (nem 2 hete vagyunk együtt és nem tinik) Nyilván senki nem mondta hogy egészséges és normális dolog. De mindenkinek vannak általában önpusztító szokásai. Van fogkefe,rágó és víz és nyilván addig mondom neki hogy menjen messzebb hogy ne is hallja a házban vagy bekapcsolok valami zenét hangosra. Aki egy mentális betegség miatt,ami nem torzítja a személyiséget csak a testben tesz kárt elhagyná,megütné a másik embert az egy empátia mentes fax és sose szerette igazán a másikat.
2020. márc. 29. 08:03
18/33 anonim válasza:
Illetve nekem nem torzította a személyiségemet.Másokét lehet igen. Teljesen úgy állok hozzá mint egy cipő felvételéhez vagy egy hajmosáshoz. Szükséges rossz. Nem tegnap kezdtem. Nem emlékszem pontosan mikor de talán 6-8éve? és még élek és semmi bajom. Ha nem brutálisan csinálod nem fog vérezni semmid,ezek ilyen horrorsztorik. Az a nő valszeg megkattant és valamit lenyomott a torkán ami átszúrta öklendezés közben. sokan pl villát meg ilyesmit használnak. Vagy nem higította fel előtte vízzel és egy vekni kenyeret próbált kihányni egyben. jobb tippem nincs,de az a ritkább eset. a hangom ugyan olyan,olyan szakra jártam ahol kellett énekelnem,semmi gondom nem volt. Az egyetlen problémám ami (valószínűleg,de ez sem biztos) emiatt keletkezett az 1 db törött fog ennyi év alatt. Gondolom a gyomorsav meggyengítette.
2020. márc. 29. 08:12
19/33 anonim válasza:
Ha szeret a pasid, nem hagy el ezért.Viszont a sok hanyástól tönkre fog menni az összes fogad!
2020. márc. 29. 09:36
20/33 anonim válasza:
Eleinte nem okoz problémát,de el fog jönni az a szint,amikor a salátát is ki kell hánynod,és teljesen eluralkodik az életed felett a bulimia.Jobbik esetben kinövöd....En nem merném elmondani senkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!