Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, akiknek párja van!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek párja van! Ti mit reagálnátok, ha ezt a párotok elmndaná nektek?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatról van szó (egyelőre). Igazából közöttünk minden rendben, kölcsönösen nagyon szeretjük egymást, nálam van baj.

Méghozzá az, hogy azt hiszem beteg vagyok. Nincsenek falásrohamaim, de ha eszek valamit megyek a mosdóba és.. nem hagyom magamban. Mindezt azért, mert nem tetszem magmnak.

El akarom mondani, mert nem akarok előtte titkolózni, illetve mert tudom, hogy ez nagyon nincs rendben. Volt már korábban hasonló problémám amit megbeszéltünk és "jól" reagált, nem hitte, hogy őrült vagyok vagy ilyesmi.

Szerintetek elmondjam? Ha igen, hogyan? Ti miként reagálnátok?

Bocsi ha hosszú lett, előre is köszönöm a válaszokat!

2020. márc. 29. 00:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20%
Én speciel nem nőttem ki :) Felnőtt vagyok. Én egyszerűen nem szeretem ha van valami a gyomromban. Kellemetlen és feszül,puffadok,hányingerem van,dülöngélek. Inkább turmix akkor már,attól nem érzem úgy mintha téglát ettem volna.
2020. márc. 29. 09:48
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira azért nem egészséges.

2020. márc. 29. 09:49
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

#21 Te beteg vagy. Ez nem normális. De reklámozd csak, nehogy orvoshoz menj vele. Aztán ha 10 év múlva szétmarja a sav a torkodat, fogaid besárgulnak, ne csodálkozz.

Nekem egy sima, kezeletlen reflux szétmarta a hangszálaimat az évek alatt. Ugyanis sosem jött fel annyira sem, hogy büfögjek, csak marta szét a torkomat én meg szenvedtem a rendszeres torokfájással évekig. Amikor már a gégészetre mentem, akkor derült ki, hogy a sav teljesen szétmarta a torkomat. Úgy, hogy sosem büfögtem, öklendeztem vissza semmit. Na most ha valaki naponta még hánytatja is magát.....

2020. márc. 29. 09:54
 24/33 anonim ***** válasza:
18%
A reflux az full higítatlan sav. A hányás nagyrészt ételmaradék és kisrészt sav.Főleg ha ráiszol egy csomó vizet. Minek menjek orvoshoz? Bocs,inkább beáldozom a fogaimat,az pótolható, minthogy kövér disznóként éljem le az életemet és sírjak minden alkalommal ha tükörbe nézek. Nem reklámozok semmit,de nem is az ördögtől való dolog és nem fogsz 1-2év után belehalni. Jobb aki alkoholista vagy vagdossa magát?
2020. márc. 29. 11:04
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Csupán reménykedni merek abban, hogy ez a psycho őrjöngés csak trollkodás és nem komoly.

2020. márc. 29. 11:08
 26/33 anonim ***** válasza:
82%
#24 Te full ostoba vagy. Más is meg tudja tenni,hogy nem zabál mint egy disznó és mozog eleget. Lusta disznóként te inkább a könnyű utat választod.
2020. márc. 29. 11:12
 27/33 anonim ***** válasza:
76%

56%-os beszállok én is hulye vagy neked el kellene talán 1-2 pofon hogy észhez terj mert ez kb egy kisgyerek szint nem akarok orvoshoz menni de közben meg tudó gyulladásban van... kb ez a szint 🧐😬😓

Pont azert kapna 1-2 pofont mert úgymond szeretem és térjen észhez mert oke abban te y leg igazad van hogy a legtöbb embernek vannak önpusztító szokásai de van egy határ ahol az mar nagymértékben önpusztító!!! Ilyen ez is amit te le írtál mert qurvára nem normális én fognálak és akar erőszakkal elvinnélek egy nagyon jó orvoshoz nem alku tárgya lenne sem a véleményed sem pedig a penz az orvosnak! A tünetek meg majd 10 év után jelentkeznek! És az a gond hogy amit kihanysz abban ugyan ugy van gyomor sav főleg akkor ha mar teljesen meg van emesztve valamint a rekesz izmaidat is szépen meg sérted vele... de csináld csak mert ez a te és a barátod élete persze addig amig veled van!

2020. márc. 29. 11:30
 28/33 anonim ***** válasza:
33%
A valóságot elmondom akkor: amíg sovány vagy, nem érdekli őket, hogy vagy az.
2020. márc. 29. 12:24
 29/33 anonim ***** válasza:
68%
Utolso qurvára nem! Sőt jobban szeretem amikor egy kicsit vastagabb sokkal jobb a csipoje a feneke meg a mellei is... 😬😬😳persze ez nem azt jelenti hogy chubby szintű habár azzal sincs bajom amig az nem igénytelen túlsúly!
2020. márc. 29. 13:57
 30/33 anonim ***** válasza:
91%
Ha rám kezet emelne bármilyen okból a párom akkor nagyon gyorsan megmutatnám neki merre van az ajtó. Vagy pofozzam én is nevelő célzattal,"szeretetből" mert mondjuk idegesítő vagy nem hallgat rám?
2020. márc. 29. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!