Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek párja van! Ti mit reagálnátok, ha ezt a párotok elmndaná nektek?
Távkapcsolatról van szó (egyelőre). Igazából közöttünk minden rendben, kölcsönösen nagyon szeretjük egymást, nálam van baj.
Méghozzá az, hogy azt hiszem beteg vagyok. Nincsenek falásrohamaim, de ha eszek valamit megyek a mosdóba és.. nem hagyom magamban. Mindezt azért, mert nem tetszem magmnak.
El akarom mondani, mert nem akarok előtte titkolózni, illetve mert tudom, hogy ez nagyon nincs rendben. Volt már korábban hasonló problémám amit megbeszéltünk és "jól" reagált, nem hitte, hogy őrült vagyok vagy ilyesmi.
Szerintetek elmondjam? Ha igen, hogyan? Ti miként reagálnátok?
Bocsi ha hosszú lett, előre is köszönöm a válaszokat!
Tényleg én is javaslok egy dietetikust, vagy egy jó pszichológust. (Ki a jó? Erre nem tudok válaszolni, nincs személyes példám, csak távoli kollégák közül.)
Ne haragudj meg a költői kérdésért, de azon merengek, hogyan van erőd? Minden kijön belőled? Tehát éhezel gyakorlatilag?
Őszintén együtt érzek, csupán azért írom, amit vélek, hogy együtt gondolkodhassak veled.
Engem nem zavarna alapvetően, ha a párom folyton hányna. Akkor se, ha alul jönne ki, és gyakran. Inkább megoldáson agyalnék, mert hogy sok tápanyag nem marad ilyenkor az emberben, az több, mint valószínű.
Mióta tart ez az állapotod? Eleve az is valószínű, hogy tényleg lelki problémád van, ahogy utalsz rá, így az is megoldásra vár.
Tehát szándékosan hánytatod magad. Azt tudod-e, hogy ezzel mennyi kárt csinálsz, pl. a hangszálaidban? Rendszeres alkalmak után torkod a gyomorsavtól megsérül, torokgyulladásod lesz, végső esetben gégerákot kaphatsz.
Mi lenne ha helyette keresnél egy jó diétát, ami tartalmazza a napi egészséges tápanyagbevitelt?
Nincs lehetőségem orvoshoz menni.
30 percnél tovább nem próbálkozom, ha addig nem jön ki, akkor így jártam. Reggelizni szoktam rendesen egyébként, sok gyümit meg zöldséget főleg. Ebéd meg vacsi.. hát azok viszont felejtősek.
Hogy van erőm? Ezen még nem gondolkoztam igazából. Talán csak makacs vagyok, mert mind nap legalalább 2 órát kimondottan edzéssel töltök(futás, HIIT.. mikor mi) Lehet azért van energiám, mert sokat alszom(6-8órát) és még fiatal vagyok. 22/N
Egyébként a párom már mondta, hogy ő nem akarja, hogy vékonyabb legyek, mert neki úgy tetszem, ahogyan vagyok, azonban nem is miatta, hanem magam miatt csinálom.
Magadert csinálsz hogy szét hanytatod magad?!? Ha a barátnőm ilyenen gondolkozna adnék neki egy pofont pedig sosem utnem meg de sajnos ez egy kőkemény önpusztítás aminek komolyabb problémája is lehet!!!
Ahogy fent irtak gége rak, gyomorsav kimarja a torkodat és a hangszalaidat felborítja a gyomrod ph hatását is kiadod magadbol az összes tapanyagot amitől a cukrod a vérnyomásod es a pulzusod is ingadozni fog és ami idővel cukorbetegséghez vezet! Valamint ott van a gyomor görcs a hirtelen fogyás (anorexikus állapot) rosszul letek instant ajulasok kiszáradás emiatt a borod is rossz lesz csúnya lesz... fáradság levertség idővel stressz valamint depresszió amitől meg az öngyilkossági vágyak is felmerülnek....! Csak szolj ha valahol tévedek és még nem gondoltál rá....! 😓😓😓😵🤔🤔🤔🧐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!