Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan reagálnátok le, ha a nő azt mondaná nektek, hogy szeret/megszeretett/fontos lettél neki?
Az ismerkedés során a nőben kialakulnak az érzések, s kimondja amit érez irántatok. Nem akar várni, nem akar játszmázni sem.
Ha nektek tetszik, de még nem érzitek ezt felé, akkor ez elrettentő?
Eléggé.
Ez csak akkor jó, ha kölcsönös az érzés, de a nők ennyire nem szoktak nyíltak lenni, nem igazán jellemző rájuk.
Nekem ez nagyon gyanús lenne, ha minden tartalom nélkül egyszer csak mondaná nekem egy nő, nem hinném el, max. ha már több randi volt.
Nálam volt ilyen 2x is. Ilyenkor megkérdezem mi tetszett meg neki bennem, miért gondolja ezt, hiszen nem történt még olyan, ami ezt megalapozná. Nálam ezzel ki is derült egyik esetben, hogy csak a pénzem kellett volna neki, a másik esetben nem tudtam meg mit akart tulajdonképpen, mert eltűnt, eléggé átlátszó volt.
A megszeretni kifejezés számomra visszatetszést keltő. Megszeretni megszerethetem a főzeléket, amit előtte nem szerettem,de kiderült nem rossz.
Nő vagyok, a páromnak kb az 5-ik randi környékén mondtam, hogy szeretem. Igaz akkor már évek óta szerelmes voltam belé.
Ismertem korábbról.
Két idegen esetén kicsit gyanakodva fogadnám a dolgot.
Illetve akkor nem lennék meglepődve ha a másik régóta egyedül lenne és szereetéhes lenne. Na akkor szokás gyorsan szerelmesnek lenni. Voltam így én is, de lássuk be, nem őszinte az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!