Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogyan reagálnátok le, ha a nő azt mondaná nektek, hogy szeret/megszeretett/fontos lettél neki?

Figyelt kérdés

Az ismerkedés során a nőben kialakulnak az érzések, s kimondja amit érez irántatok. Nem akar várni, nem akar játszmázni sem.

Ha nektek tetszik, de még nem érzitek ezt felé, akkor ez elrettentő?

2019. szept. 15. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Imponáló lenne, örülnék neki, ha tudnám viszonozni, viszont ha nem akkor kellemetlen kicsit.
2019. szept. 15. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Természetesen jól esne, főleg ha viszonoznám. :) Ha nem viszonzott, számomra akkor se lenne kínos, próbálnám minél finomabban kezelni a helyzetet, hogy a hölgy ne érezze rosszul magát. Semmiképp sem elrentettő.
2019. szept. 15. 19:57
 3/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
43%

Eléggé.

Ez csak akkor jó, ha kölcsönös az érzés, de a nők ennyire nem szoktak nyíltak lenni, nem igazán jellemző rájuk.

Nekem ez nagyon gyanús lenne, ha minden tartalom nélkül egyszer csak mondaná nekem egy nő, nem hinném el, max. ha már több randi volt.

Nálam volt ilyen 2x is. Ilyenkor megkérdezem mi tetszett meg neki bennem, miért gondolja ezt, hiszen nem történt még olyan, ami ezt megalapozná. Nálam ezzel ki is derült egyik esetben, hogy csak a pénzem kellett volna neki, a másik esetben nem tudtam meg mit akart tulajdonképpen, mert eltűnt, eléggé átlátszó volt.

2019. szept. 15. 19:58
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Ha hasonlóan éreznék akkor nagyon örülnék neki és átölelném.
2019. szept. 15. 20:00
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
Igen az attól függ, én hogy érzek iránta. Alapvetően nem elrettentő, én örülnék neki.
2019. szept. 15. 20:03
 6/13 anonim válasza:
34%
Ha nem is voltam bele szerelmes, az lehet megváltozna. Fiúk, férfiak sokkal könnyebben lesznek szerelmesek. Főleg, ha ez a vallomás a semmiből jön.
2019. szept. 15. 20:04
 7/13 anonim ***** válasza:
28%

A megszeretni kifejezés számomra visszatetszést keltő. Megszeretni megszerethetem a főzeléket, amit előtte nem szerettem,de kiderült nem rossz.

Nő vagyok, a páromnak kb az 5-ik randi környékén mondtam, hogy szeretem. Igaz akkor már évek óta szerelmes voltam belé.

Ismertem korábbról.

Két idegen esetén kicsit gyanakodva fogadnám a dolgot.

Illetve akkor nem lennék meglepődve ha a másik régóta egyedül lenne és szereetéhes lenne. Na akkor szokás gyorsan szerelmesnek lenni. Voltam így én is, de lássuk be, nem őszinte az ilyen.

2019. szept. 15. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Volt már ilyen, aztán mikor mondtam, hogy én is, akkor szépen lelépett, mert csak szívatott. Újabb hasonló esetben elég nehezen hinném el, hogy igaz. Inkább éreztesse, mint mondja.
2019. szept. 15. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Hány évesek vagytok? Ismerkedés közben ezt betolni az.
2019. szept. 15. 20:10
 10/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Ismerkedés alatt eléggé creepy szerelmet vallani. Annyit maximum meg lehet jegyezni, hogy megkedvelted, de nehogy már néhány tali alatt bele tudj esni valakibe.
2019. szept. 15. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!