Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Hogy reagalnatok?
A párom elhivott magához de mondta hogy majd valamelyik nap kimenne haverokhoz. Nélkülem. Mert hogy ne menjek most. De hogy majd én el leszek otthon az anyukájaval addig.
Erre ki mit reagalna?
Egyrészt miért ne mehetne? Nem tudom milyen a baráti társaság, de felnőtteknél sajnos általában ha most nem sikerül összeülni, akkor majd csak 2 hónap múlva lesz rá lehetőség megint.
Persze vihetne téged is, egy normális kapcsolatba beletartozik az is, hogy része vagy legalább néha a baráti társaságnak. De ha éppen olyasmit csinálnak amit te nem élveznél akkor minek hurcoljon el?
Én annyit mondanék, hogy menjen nyugodtan. Fontos a barátokkal töltött idő. Nem vagyok elveszett ember, simán elvagyok néhány órát amíg odavan.
Majd akkor megyek, mikor ideje is van rám.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!