Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Hogy reagalnatok?

Figyelt kérdés

A párom elhivott magához de mondta hogy majd valamelyik nap kimenne haverokhoz. Nélkülem. Mert hogy ne menjek most. De hogy majd én el leszek otthon az anyukájaval addig.

Erre ki mit reagalna?

2019. ápr. 16. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
18%

Egyrészt miért ne mehetne? Nem tudom milyen a baráti társaság, de felnőtteknél sajnos általában ha most nem sikerül összeülni, akkor majd csak 2 hónap múlva lesz rá lehetőség megint.

Persze vihetne téged is, egy normális kapcsolatba beletartozik az is, hogy része vagy legalább néha a baráti társaságnak. De ha éppen olyasmit csinálnak amit te nem élveznél akkor minek hurcoljon el?

Én annyit mondanék, hogy menjen nyugodtan. Fontos a barátokkal töltött idő. Nem vagyok elveszett ember, simán elvagyok néhány órát amíg odavan.

2019. ápr. 16. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Tini koromban még belementem volna. Felnőtt nőként ne hagyjon ott engem senki jópofiskodni az anyjával. Azon a napon maradj otthon, foglald el magad szerintem.
2019. ápr. 16. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Majd akkor megyek, mikor ideje is van rám.

32/f

2019. ápr. 16. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Hat komoly kapcsolatba ilyen belefer.
2019. ápr. 16. 22:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen én is úgy gondoltam hogy akkor majd később megyek amikor ráer rendesen. De ragaszkodik hogy attól még menjek, sőt.
2019. ápr. 17. 05:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Te meg ragaszkodj ahhoz, hogy nem mész így. Nem kell azt csinálnod amit ő mond.
2019. ápr. 17. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!