Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok arra, ha megtudnának, hogy 25 éves férfi kollégátoknak 53 éves barátnője van?
Egyrészt realizálnám, hogy anyakomplexusa van, ez az ő dolga, engem nem érint. Az ő dolguk, valószínűleg a nőnél is van valami kis ketyó ilyen téren.
De ha mellé rendes ember, lehetünk haverok, mert nem érdekel mások szexualitása amíg az törvényes keretek közt mozog (szóval pedo-, zoo- és nekrofília kizárva)
Otthonról dolgozom egy multinacionális csapatban, pontosan leszarom, hogy kinek milyen a magánélete.
Soha nem mennék el irodába dolgozni, halálra idegesít a munkahelyi pletykálkodás, belterjes szar corporate culture.
Dehogy. Kit érdekel? Tegye ha neki jó és boldog akkor oké.
Ez a magánügye
Szeretlek Magyarország!
Semmi közöm hozzá.
Persze sokan mindenbe belekötnek. Ők a munkahelyi Tahók.
Kezelésük? Nehéz. Keresel egy ügyvédet. Tanácsot kérsz
Esetleg be tudod perelni és távolságtartási végzést kérni ellene.
Kérdező, ez te vagy?
Amúgy sehogy, szerintem ki kell próbálni mindent addig, amíg nem jön el a megállapodás ideje.
Szerintem teljesen oké, hogy valaki kipróbálja jóval idősebbel, jó eséllyel nem tőle lesz gyereke.
Elkeffentgetnek, srácnak lesz egy jó tapasztalata, nőnek meg egy jó partija, aztán mennek majd tovább. Az ilyenekből sosem lesz holtomiglan-holtodiglan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!