Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan reagálnátok arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bruno11 kérdése:

Ti hogyan reagálnátok arra, ha megtudnának, hogy 25 éves férfi kollégátoknak 53 éves barátnője van?

Figyelt kérdés
Piszkálnátok vele? Netán szórakozásból pokollá tennétek mindennapját? Lenéznétek? Kirekesztenétek? Nagyon betegnek/perverznek vagy igénytelennek tartanátok?

2019. ápr. 5. 14:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
De ha a nő 25 és a pasi 53,akkor azt miért nem értik meg ennyire? Komolyan kérdezem.
2019. ápr. 5. 15:45
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Fordítva még megérti az ember,de így röhelyes.
2019. ápr. 5. 15:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Magánügy. Dolgozni járok a munkahelyemre, hogy pénzt kapjak érte, nem pletykálni. Baromira nem érdekelnek a kollegáim a munkahelyi feladatokon kívül.
2019. ápr. 5. 16:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen, nem foglalkozott vele senki.
2019. ápr. 5. 16:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem le az ilyen embereket. Teljesen megétrteném, hisz nekem is voltak furcsa dolgaim. :-) 35/n
2019. ápr. 5. 17:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal koromban meglepődtem volna, de csak magamban csodálkozgattam akkor az ilyesmin, hiszen még 1 -2 év eltérés is zavart, most meg egyáltalán nem érdekel mások magánélete, láttam eleget, nincs követendő példa vagy út. Mindenki próbálja kicsikarni a boldogságot ahogy tudja, jól teszik.
2019. ápr. 5. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem érdekelne. Nem lenne szimpi, hogy munkában a magánéletével traktál.
2019. ápr. 5. 19:05
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

Azt írod,hogy haveri szintű ismerettség keretein belül osztotta meg Veled ezt a kollégád. Akkor egyértelmű:megbízott Benned, Te pedig ne élj vissza a bizalmával, még akkor sem, ha nem találod ezt az egész kapcsolatot helyénvalónak.

Igy nagyon soknak tűnik a korkülönbség, de mondjátok már meg, az helyesebb, ha csak "simán" korban hasonló, kapcsolatban élkő munkatársak/nem munkatársak jönnek össze? Ami manapság gyakran előfordul, hiszen eléggé hülye világot élünk.

Az Ő dolguk/döntésük, jövőjük. Szerintem ne i is véleményezd Felé.

Szerintem nem is ritka az ilyen kapcsolat, bár nem ekkora korkülönbséggel, csak a két fél annyira bizalmasan kezeli,hogy nem derül ki.

2019. ápr. 5. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mo.-n ez a legnagyobb baj, hogy sokaknak van idejük a másik életével foglalkozni, csámcsogni... Az ő élete, áldásom rá.
2019. ápr. 5. 21:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én pasiként anno hasonló cipőben jártam, az összes kollégám el volt képedve, hogy miként sikerült egy ilyen fullos MILF-et összeszdnem.

Persze ez nyilván munkahely függő is. A prolikat biztos zavarja.

2019. ápr. 6. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!