Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok arra, ha megtudnának, hogy 25 éves férfi kollégátoknak 53 éves barátnője van?
Azt írod,hogy haveri szintű ismerettség keretein belül osztotta meg Veled ezt a kollégád. Akkor egyértelmű:megbízott Benned, Te pedig ne élj vissza a bizalmával, még akkor sem, ha nem találod ezt az egész kapcsolatot helyénvalónak.
Igy nagyon soknak tűnik a korkülönbség, de mondjátok már meg, az helyesebb, ha csak "simán" korban hasonló, kapcsolatban élkő munkatársak/nem munkatársak jönnek össze? Ami manapság gyakran előfordul, hiszen eléggé hülye világot élünk.
Az Ő dolguk/döntésük, jövőjük. Szerintem ne i is véleményezd Felé.
Szerintem nem is ritka az ilyen kapcsolat, bár nem ekkora korkülönbséggel, csak a két fél annyira bizalmasan kezeli,hogy nem derül ki.
Én pasiként anno hasonló cipőben jártam, az összes kollégám el volt képedve, hogy miként sikerült egy ilyen fullos MILF-et összeszdnem.
Persze ez nyilván munkahely függő is. A prolikat biztos zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!