Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy férfi\nő a munkahelyeden, aki kikezdett veletek úgy, hogy ő házas, de téged ez megérint valamennyire lelkileg\érzelmileg, elmondanátok olyan kollégátoknak ezt, akikben megbíztok, a barátotoknak tartotok? Vagy inkább hallgatnátok?
Mindvégig butított, hogy többet akar tőlem, velem akar lenni, a végére már eléggé megkedveltem, megszerettem. Aztán visszalépett "házassági anyagi okokra" hivatkozva. A házasságban gyerek nincs.
Én N, ő F.
Nem mondanám el senkinek.
Nem bízok meg senkiben, főleg nem kollégában. Sajnos ez van, de ilyen a világ. Főleg ha szeretem a munkám és nem akarok repülni.
24/l
Csak már annyira bánt a dolog, hogy muszáj elmondanom valakinek, akiben megbízok. Muszáj beszélnem, mert lelkileg rottyon vagyok. De pontosan tudom, hogy nem mondják tovább senkinek, ók a barátaim.
Őt mindenki egy rendes embernek gondolja, erkölcsös, stb. Én is ezt hittem róla, pedig egyáltalán nem az. Úgy érzem ha nem mondom el ezt másnak, még neki teszek ezzel szívességet, hogy továbbra is(még a barátaim is} egy normális embernek találják őt.
Voltam ebben a helyzetben, mindketten hazasok voltunk en a 80 fos csoportbol egy embernek mondtam el a dolgot de csak azert h nezze h nez e:-)))))
....es persze jelentse amikor nez:-)))))))
33/N 41/F
Haragszol rá!
Engedd el. Gondolj arra mi jó volt és máskor gondold át jobban kinek adod oda magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!