Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szétmentünk én egyedül maradtam a babámmal és anyummal, és felfogadott valakit aki tönkretett lelkileg és érzelmileg?
Május végén szétmentünk a párommal, megalázott már akkor is mikor megvolt a baba, veszekedett mindenért , mások előtt minden rongyos ribinek meg selejtnek rondaságnak elhordott, holott semmit sem ártottam neki.
És a lényeg! Utólag kiderült, hogy felfogadott egy férfit, hogy csábítson el, hogy szeressek bele, hogy tegyen úgy mintha tökéletes lenne, a gyermekem akkor majdnem 1 éves volt mintha már az apjának tekintette volna és teljesen levett a lábamról a kedvességével odafigyelésével, hogy megszerette a gyermekem törődött velünk, és a lányeg, hogy túl tökéletes volt minden,. boldog lettem vidám és szerelmes.
Majd 3 napja közölte velem, hogy most átadná az üdvözletét az ex páromtól, és elmondta hogy ki is ő. És h csak játék volt.
Tönkre akarom tenni a páromat és ezt a férfit is. De a férfinek se a nevét se a címét se semmit nem tudok róla mert minden csak kitalált volt.
Hogy tegyem túl magam ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!