Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szétmentünk én egyedül maradtam a babámmal és anyummal, és felfogadott valakit aki tönkretett lelkileg és érzelmileg?
Május végén szétmentünk a párommal, megalázott már akkor is mikor megvolt a baba, veszekedett mindenért , mások előtt minden rongyos ribinek meg selejtnek rondaságnak elhordott, holott semmit sem ártottam neki.
És a lényeg! Utólag kiderült, hogy felfogadott egy férfit, hogy csábítson el, hogy szeressek bele, hogy tegyen úgy mintha tökéletes lenne, a gyermekem akkor majdnem 1 éves volt mintha már az apjának tekintette volna és teljesen levett a lábamról a kedvességével odafigyelésével, hogy megszerette a gyermekem törődött velünk, és a lányeg, hogy túl tökéletes volt minden,. boldog lettem vidám és szerelmes.
Majd 3 napja közölte velem, hogy most átadná az üdvözletét az ex páromtól, és elmondta hogy ki is ő. És h csak játék volt.
Tönkre akarom tenni a páromat és ezt a férfit is. De a férfinek se a nevét se a címét se semmit nem tudok róla mert minden csak kitalált volt.
Hogy tegyem túl magam ezen?
Az exem állítólag valahol külföldön van.
A pasiról meg kiderült h semmit sem tudok. Minden hazugság volt.
ÉS teljesen tönkretett ez az egész. Ezek után hogy bízzak bárkiben is.
Szerintem épp ezaz, hogy nem volt bunkó. Tudta pontosan, hogy mire van szükséged. És azt megadta.
Anyád mit szólt hozzá?
Én ismerek egy ilyen embert , de biztos, hogy nem ő az. Ő csak olyan lányokat tesz így tönkre akik megérdemelték.
Egyébként te makulátlan vagy? Soha nem tettél semmi rosszat?
Szerintem tedd rendbe az életed foglalkozz a gyerekeddel, ne ilyen hülyeségeken agyalj, aminek nincs értelme.
Amúgy meg viselkedhetnél felelősségteljesebben is, nem kell egy vad idegent rögtön közelengedni magadhoz.
A gyerek nem érdemelte meg.
De mindannyian tudjuk, hogy egy anyuka is lehet hibás, ő is véthet súlyos dolgokat.
De bármit is tett csak a gyerek legyen a védelmében leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!