Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ekkora lúzer? Csak jólenne ezt a méltatlan helyzetet valakinek elmondani amibe kevertem magam.
Figyelt kérdés
Meg ismertem egy pasit már lassan egy éve,de végülis a szexen kivűl semmit nem csináltunk vissza gondolva ő elég konkrét jeleit adta hogy csak arra kellek neki csak én voltam a vak és naív,így hát mivel nekem már vannak érzelmeim és csak szenvedek,1 hete gondoltam hogy most már végre tisztázhatnánk a dolgot kettőnk között így többszöri nekifutásra mert eddig soha nem sikerült,mivel az elején azzal etetett majd kialakul meg majd meglátjuk mi lesz ebből,meg udvarolgatot,féltékenykedett gondoltam hát majd persze egy kapcsolat lesz ebből,ezzel szemben egy szexkapcsolatban találtam magam.Így végre tisztáztuk a dolgokat,ő nem akar kapcsolatot,legalábbis tőlem nem.Ez csak szex számára és maradhatna így ha benne vagyok, de eközben ő keresné az igazit.Lesokkolódtam mégha tisztában is voltam vele hogy ezt fogja mondani.Én elmondtam neki hogy szeretem és hogy ez nekem nemtetszik,de erre akkor azt mondta jó akkor legyen az hogy majd kialakul mi lesz,megint jött a sz*r dumáival.És én még ezek után nem szakítottam meg vele a dolgot hanem egyenlőre bele mentem ebbe,de kivagyok borúlva nem értem hogy lehetek ekkora marha tudom hogy elkellett volna abba a pillanatban küldenem a francba és soha többet nem beszélnem vele.De nem én megint csak maradok ebbe a kihasználható helyzetben...szeretem és vele akarok lenni,de ő nem így gondolja.Működhet ez a gyakorlatban hogy együtt vagyunk aztán közben meg majdcsak megismerek valakit aki nem csak kihasználna?2020. jan. 7. 23:13
32/36 anonim válasza:
30 Tényleg nagyon örülök hogy a párod kivont téged a forgalomból, minden potenciális nőd örül neki, remélem örökre együtt maradtok és sosem csalod meg! :) Csak még a netedet is kihúzhatná néha.
33/36 anonim válasza:
32: köszönöm, én is örülök, hogy nem egy elhasznált, extarisznya, mindent jobban tudó, gyökér nővel vagyok együtt, mint amilyenek ti vagytok.
A netet meg inkább ti ne használjátok, mert amennyi baromságot leírtatok az már önmagában elég, hogy jóízlésű olvasónak vírusos legyen a gépe.
34/36 anonim válasza:
Kerdezo ,ugy vagy csodalatos ahogy vagy :) lesz pasi aki imadni fog es megbecsul es nem csak szexet akar toled :) Minden nonek ezt kivanom , Fuggetlenul attol hogy 10000 vagy 0 szexkapcsolata volt eletrben ✌🏾
35/36 anonim válasza:
( de az ero legyen azzal aki osszejon egy ilyennel mint az 56%os)
36/36 anonim válasza:
33, te egy fullra elhasznált, extarisznya hímringyesz vagy :DDD, nekünk meg volt 1-2 exünk az életünkben, ami konkrétan pl az én páromat egyáltalán nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!