Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ekkora lúzer? Csak jólenne ezt a méltatlan helyzetet valakinek elmondani amibe kevertem magam.
Az oka, hogy az ösztöneinek parancsolni képtelen, magát "nekem minden jár" királylánynak tartó tipikus nő vagy, aki el sem tudja képzelni, hogy nem tökéletes és neki nem jár minden.
Gondolom a srác egy tipikus kihanemén alfahím, te pedig nem bírod csukva tartani a lábaidat.
De ez még önmagában nem lenne irritáló. Tudod, mi frusztrál az ilyen nőkben, mint te?
Ez az undorító HAZUGSÁG. Nem hogy másoknak, magatoknak is hazudtok. Miért nem bírod kimondani:
"A srác emberileg hulladék, de annyira vonz, hogy inkább leszek egy ilyen hulladéknak a f@$ztarisznyája." És akkor már meg is lenne válaszolva a kérdésed.
De egyébként köszönöm, hogy kiírtad ezt a kérdést. Ilyenkor mindig egy jóleső érzés tölt el, amikor az ilyen ösztönnők szenvednek a saját hibájukból. 😘
Működhet ez a gyakorlatban hogy együtt vagyunk aztán közben meg majdcsak megismerek valakit aki nem csak kihasználna?
NEM NEM
Egyrészt te se fogod tudni így elengedni őt mert kötődni fogsz, másrészt ha téged talál meg meg valaki, azonnal otthagy ahogy kiderül hogy egy masik pasi dug
13-as, az életem rendben van, köszönöm, jól megvagyunk az élettársammal, aki normális, hűséges, konzervatív gondolkodású nő, szép arccal és életvidám személyiséggel.
Viszont huszas éveim elején én is belefutottam a kérdezőhöz hasonló nőkbe, akik persze inkább az alfákat akarták, amilyen akkor még nem voltam. Szerencsére mostmár fejlődtem, ment is az ismerkedés és évek óta párkapcsolatban vagyok.
Jelenleg szimplán csak fürdőzök a tényben, hogy a kezdeti kudarcos időszakot követően nekem jól alakult az életem a kérdezőhöz hasonló csajokat meg csak üríteni használják 😇
De azért köszönöm a megható aggodalmad 😉
"
13-as, az életem rendben van, köszönöm, jól megvagyunk az élettársammal, aki normális, hűséges, konzervatív gondolkodású nő, szép arccal és életvidám személyiséggel."
Te kinek mesélsz? Aki így gyűlölködik, annak max látszat kapcsolata lehet. "konzervatív, szép arccal :)" Nem konzervet akartál mondani? Te is kb olyan vagy mint egy konzerv. Két pléhpofa egy pár :)
Kérdező, hagyd ott az ürgét, aztán mikor családot alapítottál, boldog vagy, akkor eszébe jut hogy ja, végülis ő is akar téged, mert neki mindig az kell aki elérhetetlen. Inkább legyetek haverok.
Nem értem miért oltjátok a kérdezőt? "használják, fa sztarisznya, stb.". Ez egy szexkapcsolat, mindkét fél használja a másikat csak épp a kérdező többet is szeretne ennél. A férfiakat is használják, csak nézőpont kérdése. Addig amíg ez így is megfelel neki addig tegye. Ha megunja akkor majd abbahagyja. Ha nincs neki más akkor miért legyen egyedül hónapokig vagy évekig. Annál lehet, hogy ez is jobb. Kíváncsi vagyok arra a férfira aki inkább egyedül lenne hosszú ideig mint inkább élvezze egy barátság extrákkal kapcsolat előnyeit addig amíg lehet.
Különben kérdező te pedig legközelebb nyigodtan mondjál nemet amikor keres vagy szakíts vele és akkor szembesül a ténnyel, hogy nem vagy, nem leszel. Lehet ráébred, hogy mégiscsak hiányzol neki. Vagy nem, persze. Azért gyakran van az életben olyan, hogy akit nyilvánvalónak gondolunk, aki mindig ott van azt nem értékeljük de ha elveszitjük akkor észrevesszük mennyire kell, milyen sokat jelentett.
"Addig amíg ez így is megfelel neki addig tegye. Ha megunja akkor majd abbahagyja. Ha nincs neki más akkor miért legyen egyedül hónapokig vagy évekig. Annál lehet, hogy ez is jobb."
Ez teljesen oké lenne ha a kérdező nem lenne szerelmes, de az. Igy csak egy nagy szenvedes lenne belőle.
16-os: hát perszeeee, biztosan csak hazudok, hiszen aki itt nem csak negatívumot mond magáról, az tuti egy kamus... 🤔😂 És micsoda kis humorherold vagy te, most aztán nagyon le vagyok oltva 😱
Nem, NEM gyűlölködök. Semmi gyűlölet nincs bennem. Ahogy írtam, ez szimplán csak a jóleső káröröm, amikor egy nő nem tud parancsolni az ösztöneinek és emiatt pórul jár. Valamint jó érzés, hogy az élet engem igazolt.
Mert azt kellene már felfognotok, hogy létezik FELELŐSSÉG és KÖVETKEZMÉNY. A kérdező pontosan tudta, hogy mi lesz ennek a vége. De vajon azt mondta az alfájának, hogy "bocs, de én kizárólag komoly kapcsolatot keresek!" NEM.
Ki fog szállni ebből a kapcsolatból? NEM.
Pedig megtehetné. Tiltsa le, törölje ki az életéből teljes mértékben, éljen egyedülállóként 1-2 hónapot, amíg lecsillapodik és keressen normális kapcsolatot. Fog ilyet csinálni? NEM.
Neki annyi az élete értelme, hogy kb ingyenes szexuális szolgáltatást nyújt a nagymenőjének. Úgyhogy akkor ezt érdemli. Szenvedjen. Aki lúzer szenvedjen. (Lúzer=saját hibájából eredően árt saját magának.)
Mondjuk hozzá teszem, normális férfinak ilyen előzmények után már nem kellene ilyen elhasznált nő. Mostmár neki ez a srác a mérce. Lehet, hogy más férfiak más területen magasan az alfája felett állnának, de hiába. Már nem fog olyan szinten kötődni, nem fog érzelmileg ragaszkodni, nem fog tudni úgy szeretni. Ha vált is, azt kizárólag racionális szempontok miatt, de nem lesz már szerelmes. Ilyen nő komolyra már csak egy lúzernek kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!