Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ekkora lúzer? Csak jólenne ezt a méltatlan helyzetet valakinek elmondani amibe kevertem magam.
Nem tudom mennyi idos vagy , de mindenkeppen felesleges erre az emberre tobb idot fecserelned.
Nem akar veled lenni, vilagosan elmondta. Ebbol nem lesz hazassag ,gyerek,holtodiglan.
Ha fiatal vagy es elvezed a helyzeted maradj benne ameg jo neked. (De ahogy kiveszem a szavaidbol nem ez a helyzet)
Keress mast,neki sohase fogsz kelleni komoly kapcsolatra .majd egyszer egyik naprol a masikra elhagy valaki masert.
(Sajnalom ,lehet durva voltam, de hasonlot eltem mar at en is)
Korrekt volt. Világosan elmondta hogy te csak ezert kellesz neki mert jobb vagy mintha kiverné.
Így sose lesz normális kapcsolatod. És remélem én nem fogok ősszejönni olyan nővel aki valakinek a szexualis segédeszköze, az ürítőtartálya volt.
szerintem próbáld meg elengedni és ne feküdj le vele többet
azért mondja, hogy "majd kialakul", mert kényelmes neki, hogy mellette vagy, közben pedig nyugodtan legitim csajozhat veled párhuzamosan és még le is tagadhat, mivel tényleg nem vagytok együtt, csak kialakított egy kizárólag neki előnyös szexkapcsolatot
egy éve tart, ebből már számodra semmi pozitív nem fog kialakulni sajnos, egyértelműen kihasznál, ha bármilyen valódi törődést mutatna feléd, akkor lett volna benne annyi, hogy nem hülyít ezzel a "majd kialakul" dumával
tőle nem fogsz soha valódi szeretetet kapni, tisztában kell lenned ezzel és magadat teszed tönkre
ő hamarabb fog csajt találni magának, mert téged befolyásolnak az érzelmeid, nem fogsz annyit más fiúval foglalkozni, illetve senki nem lesz elég, mert tévesen táplálod rossz ember felé az érzéseidet és ez korlátoz, ő meg nyilván elég hideg fejjel csajozgat közben
minél előbb elszakadsz, annál hamarabb leszel jobban
jobb ha kilépsz most, mintha koppansz, amikor és nem ha lesz barátnője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!