Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetek ekkora lúzer?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ekkora lúzer? Csak jólenne ezt a méltatlan helyzetet valakinek elmondani amibe kevertem magam.

Figyelt kérdés
Meg ismertem egy pasit már lassan egy éve,de végülis a szexen kivűl semmit nem csináltunk vissza gondolva ő elég konkrét jeleit adta hogy csak arra kellek neki csak én voltam a vak és naív,így hát mivel nekem már vannak érzelmeim és csak szenvedek,1 hete gondoltam hogy most már végre tisztázhatnánk a dolgot kettőnk között így többszöri nekifutásra mert eddig soha nem sikerült,mivel az elején azzal etetett majd kialakul meg majd meglátjuk mi lesz ebből,meg udvarolgatot,féltékenykedett gondoltam hát majd persze egy kapcsolat lesz ebből,ezzel szemben egy szexkapcsolatban találtam magam.Így végre tisztáztuk a dolgokat,ő nem akar kapcsolatot,legalábbis tőlem nem.Ez csak szex számára és maradhatna így ha benne vagyok, de eközben ő keresné az igazit.Lesokkolódtam mégha tisztában is voltam vele hogy ezt fogja mondani.Én elmondtam neki hogy szeretem és hogy ez nekem nemtetszik,de erre akkor azt mondta jó akkor legyen az hogy majd kialakul mi lesz,megint jött a sz*r dumáival.És én még ezek után nem szakítottam meg vele a dolgot hanem egyenlőre bele mentem ebbe,de kivagyok borúlva nem értem hogy lehetek ekkora marha tudom hogy elkellett volna abba a pillanatban küldenem a francba és soha többet nem beszélnem vele.De nem én megint csak maradok ebbe a kihasználható helyzetben...szeretem és vele akarok lenni,de ő nem így gondolja.Működhet ez a gyakorlatban hogy együtt vagyunk aztán közben meg majdcsak megismerek valakit aki nem csak kihasználna?
2020. jan. 7. 23:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
89%
Nem fog működni!!! El kell felejtened ezt a pasit ahhoz pedig az kell hogy szakíts vele, addig az érzelmek is erősek maradnak amíg vele maradsz nem fogsz tudni uj kapcsolatba belevágni így!
2020. jan. 7. 23:20
 2/36 anonim ***** válasza:
93%
Esetedben: "együtt vagyunk aztán közben meg majdcsak megismerek valakit" helyett: együtt vagyunk aztán közben meg majdcsak megismer valakit téged meg kirug a náthás pittsába!!! Jobb ha ezt tudomásul veszed.
2020. jan. 7. 23:23
 3/36 anonim ***** válasza:
27%
Valahol ilyen szempontból nehéz nőnek lenni, ez a ti friendzoneotok... Valahol viszont ott van a káröröm is bennem... Mit szeretsz benne? Semmit, csak a külsőt, nem csináltatok semmit, csak szexeltetek és megalázott teljesen, de te így is "szereted", a férfiak a farkukkal gondolkodnak, hát ti meg azzal nagyon úgy látszik. Oké hogy köré álmodtál valamit és a "belsejébe" vagy szerelmes, de valójában az ösztöneid vezérelnek téged is. Megérdemlitek egymást.
2020. jan. 7. 23:37
 4/36 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom mennyi idos vagy , de mindenkeppen felesleges erre az emberre tobb idot fecserelned.

Nem akar veled lenni, vilagosan elmondta. Ebbol nem lesz hazassag ,gyerek,holtodiglan.

Ha fiatal vagy es elvezed a helyzeted maradj benne ameg jo neked. (De ahogy kiveszem a szavaidbol nem ez a helyzet)

Keress mast,neki sohase fogsz kelleni komoly kapcsolatra .majd egyszer egyik naprol a masikra elhagy valaki masert.

(Sajnalom ,lehet durva voltam, de hasonlot eltem mar at en is)

2020. jan. 7. 23:38
 5/36 anonim ***** válasza:
28%
Na aztán mi van a csávóban amitől ennyire érdemes megalázkodnod? Rózsaszagút fingik vagy mi?
2020. jan. 7. 23:41
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted, nem fogsz ismerkedni, mert reménykedsz, hogy változni fog. Inkább most zárd le, mielőtt még jobban sérülnél, és további időt rá pazarolsz.
2020. jan. 7. 23:48
 7/36 anonim ***** válasza:
64%

Korrekt volt. Világosan elmondta hogy te csak ezert kellesz neki mert jobb vagy mintha kiverné.

Így sose lesz normális kapcsolatod. És remélem én nem fogok ősszejönni olyan nővel aki valakinek a szexualis segédeszköze, az ürítőtartálya volt.

2020. jan. 8. 00:22
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

szerintem próbáld meg elengedni és ne feküdj le vele többet

azért mondja, hogy "majd kialakul", mert kényelmes neki, hogy mellette vagy, közben pedig nyugodtan legitim csajozhat veled párhuzamosan és még le is tagadhat, mivel tényleg nem vagytok együtt, csak kialakított egy kizárólag neki előnyös szexkapcsolatot

egy éve tart, ebből már számodra semmi pozitív nem fog kialakulni sajnos, egyértelműen kihasznál, ha bármilyen valódi törődést mutatna feléd, akkor lett volna benne annyi, hogy nem hülyít ezzel a "majd kialakul" dumával

tőle nem fogsz soha valódi szeretetet kapni, tisztában kell lenned ezzel és magadat teszed tönkre

ő hamarabb fog csajt találni magának, mert téged befolyásolnak az érzelmeid, nem fogsz annyit más fiúval foglalkozni, illetve senki nem lesz elég, mert tévesen táplálod rossz ember felé az érzéseidet és ez korlátoz, ő meg nyilván elég hideg fejjel csajozgat közben

minél előbb elszakadsz, annál hamarabb leszel jobban

jobb ha kilépsz most, mintha koppansz, amikor és nem ha lesz barátnője

2020. jan. 8. 00:27
 9/36 anonim ***** válasza:
83%
Bocs de jó nagy genya ürge. Tudja, hogy szereted és ezután is simán használna míg mást keres, tudva, hogy nekes ez így nem jó. Hát...
2020. jan. 8. 00:35
 10/36 anonim ***** válasza:
68%
szóval itt nem te vagy a lúzer.
2020. jan. 8. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!