Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akibe szerelmes lettem nagyon régőta legjobb barátok vagyunk viszont félek ha elmondom neki mit érzek akkor megszűnne a barátság. Szerinettek mit tegyek? ( én nem igazán merem neki elmondani mit érzek )
"küldd a jeleket"
Ó, igen, a felelősség áttolása a másik félre... Ez a tipikus "megrezegtetem háromszor a szempillámat, és onnantól kezdve mindenért a férfi a felelős" mentalitás. Mert ő lesz a béna, ha nem veszi észre, ő lesz a szemét, ha nem viszonozza, ő lesz a balf...sz, ha viszonozza, de eddig mér' nem mondta, biztos mert gyáva, fujj...
A kérdező tehetné azt is, hogy őszintén felvállalja az érzelmeit. "Figyelj, többet érzek irántad, mint barátság, szeretlek, de félek, hogy ha ezt nem tudod viszonozni, akkor a barátságunk is tönkremenne."
Kedves utolsó, a küldd a jeleket hozzászoló vagyok.
Nem tudom, honnan ez a sok frusztráció, de nem így értettem. Alapvetően, tapasztalaim szerint, a férfinak kell, hogy ő hodítson, ellenkező esetben veszett fejsze. Mondtam már el nyíltan az érzéseimet és megfutamodás lett belőle, ellenben ha hagytam, hogy én legyek elcsábítva, működőképes volt a dolog. Nem értem hol a probléma? Persze nem kell hisztizni, ha nem veszi észre, nyilván akkor finomat utalgathat is rá, de én azt tudom tanácsolni a nő maradjon nő.
"Mondtam már el nyíltan az érzéseimet és megfutamodás lett belőle, ellenben ha hagytam, hogy én legyek elcsábítva, működőképes volt a dolog. " Anekdotikus érvelés, mivel nem ugyanazon pasassal történt mindkettő eset, teljesen irreleváns.
A shaming language-et meg hanyagold. Az nem frusztráció, mikor érzelmi kiskorúakat látok, és felidegesítem magam a szerencsétlenkedéseiken :D És épp te magad támasztottad alá, hogy szerinted onnantól a férfié minden felelősség.
Nem tudom hol olvastad, hogy hárítson át minden felelősséget a férfira, de ez pszichologiai tény, hogy ha lerohansz egy férfit az érzéseiddel, meg fog ijedni.
Annyit írtam, küldje a jeleket. Természetesen ha nem kapcsol, nem kell besértődni, az az igazi érzelmi analfabétaság. Akkor lehet próbálkozni, hogy átadja az érzéseit szóban, de nem izgalmasabb, ha nincsenek kiterítve a nyílt lapok? Nem a taktikára, meg a játszadozásra gondolok. Egész egyszerűen a férfi-nő kapcsolodás alapjairól beszélek, de nem kell egyet értenünk:)
Én csak a tapasztalatim alapján beszélek, illetve érdekel a pszichologia és ástam már magam bele a témába, általánosságban az mondható el, hogy a férfi szeret csábítani, de mindig lesz kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!