Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetek ekkora lúzer?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ekkora lúzer? Csak jólenne ezt a méltatlan helyzetet valakinek elmondani amibe kevertem magam.

Figyelt kérdés
Meg ismertem egy pasit már lassan egy éve,de végülis a szexen kivűl semmit nem csináltunk vissza gondolva ő elég konkrét jeleit adta hogy csak arra kellek neki csak én voltam a vak és naív,így hát mivel nekem már vannak érzelmeim és csak szenvedek,1 hete gondoltam hogy most már végre tisztázhatnánk a dolgot kettőnk között így többszöri nekifutásra mert eddig soha nem sikerült,mivel az elején azzal etetett majd kialakul meg majd meglátjuk mi lesz ebből,meg udvarolgatot,féltékenykedett gondoltam hát majd persze egy kapcsolat lesz ebből,ezzel szemben egy szexkapcsolatban találtam magam.Így végre tisztáztuk a dolgokat,ő nem akar kapcsolatot,legalábbis tőlem nem.Ez csak szex számára és maradhatna így ha benne vagyok, de eközben ő keresné az igazit.Lesokkolódtam mégha tisztában is voltam vele hogy ezt fogja mondani.Én elmondtam neki hogy szeretem és hogy ez nekem nemtetszik,de erre akkor azt mondta jó akkor legyen az hogy majd kialakul mi lesz,megint jött a sz*r dumáival.És én még ezek után nem szakítottam meg vele a dolgot hanem egyenlőre bele mentem ebbe,de kivagyok borúlva nem értem hogy lehetek ekkora marha tudom hogy elkellett volna abba a pillanatban küldenem a francba és soha többet nem beszélnem vele.De nem én megint csak maradok ebbe a kihasználható helyzetben...szeretem és vele akarok lenni,de ő nem így gondolja.Működhet ez a gyakorlatban hogy együtt vagyunk aztán közben meg majdcsak megismerek valakit aki nem csak kihasználna?
2020. jan. 7. 23:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%

20as

Nekem is volt szexkapcsolatom amiben megegettem magam , ennek ellenere senki szemeben nem lettem riherongy a kesobbiekben es azota boldog kapcsolatban elek.

Nem tudom az megvan-e ,hogy a legtobb no komoly kapcsolat remenyeben megy bele egy szexkapcsolatba, nem azert mert nem tudja osszezarva tartani a labat. Szarul latod a dolgot , a “karoromod” csupan rosszindulat es keserusegv, vszinu neked sose adatott meg az h csak megfektess egy not , azert gyulolkodsz ennyire ..

2020. jan. 10. 10:00
 22/36 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan nem értem, hogy lehet ennyire primitíven gondolkodni, ilyen szinten lebutítva feketén-fehéren látni a világot...

Voltak szexkapcsolataim. És tudod mit? Attól, hogy szexeltem azokkal a nőkkel, rohadtul lenéztem őket. Most mondjuk ki kereken, ez r1bancság egy nőtől. És az biztos, hogyha most lennék a párkeresési fázisban, nem kellene olyan nő komolyra, akinek volt ilyen kapcsolata.

A jelenlegi párom váratott vagy két hónapig. Sokat találkoztunk, de nem volt erotikus jellegű dolog. Megalapozódtak az érzelmek. És tudod mit? Tiszteltem ezért. A komoly kapcsolathoz tisztelni kell a párodat. Normál férfi a r1bancságot viszont nem tiszteli.

5 éve együtt vagyunk azóta is.

Nem is értem egyébként azokat a férfiakat, hogy tudják komolyan venni azokat a nőket, akik korábban más férfiaknak csak tarisznyaként szolgáltak...

2020. jan. 10. 10:19
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Ja ez a "komoly kapcsolat reményében mennem bele szexkapcsolatba" pedig nettó hazugság. Pontosan tudják, hogy milyen a másik és csak kielégülésre fognak kelleni. Csak ugye a nőknek kell valami ál-ok, amivel megracionalizálhatják a tetteiket, és belemehetnek a r1banckodásba. Elvégre mennyivel kényelmesebb áldozatnak tartani magukat, mint felelősnek...
2020. jan. 10. 10:21
 24/36 anonim ***** válasza:
87%

20

Mondjuk szerintem egy olyan embert nem lehet komolyan venni aki ezt az alfa-béta szöveget nyomatja. Nem tűnt fel hogy minden nőnek más az ízlése? De mondjuk valószínű a nődnek nem te vagy az ízlése, csak kitaktikázott, és megalkudott veled. Lehet meg is csal.

"Semmi gyűlölet nincs bennem. Ahogy írtam, ez szimplán csak a jóleső káröröm"

Mondjuk elég érdekes életfelfogásod van :DD

Ugyan mondd már meg, egy boldog párkapcsolatban élőnek hol esik jól a káröröm? Sehol.

Neki annyi az élete értelme, hogy kb ingyenes szexuális szolgáltatást nyújt a nagymenőjének. Úgyhogy akkor ezt "

2020. jan. 10. 14:53
 25/36 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként 20, lehet hogy azokat a nőket tényleg normális férfi nem tudná komolyan venni, akik egy olyan emberrel képesek voltak lefeküdni valaha, mint te. De mivel saját magadból indulsz ki, azt hiszed hogy ilyenek a férfiak. Ilyen dolgokat tényleg ne toleráljon egy nő se, amilyen a te életfelfogásod, és ha ilyet lát, aki te voltál régebben, azzal tényleg ne feküdjön le senki.
2020. jan. 10. 15:08
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
Nevetségesek vagytok és szánalmasak. Amiről én beszélek, hogy vannak bizonyos morális elvárásai az embernek. Ha nektek nincsen a férfiak felé, az a ti dolgotok - de nehogy már nekitámadjatok a férfiaknak azért, mert a normális férfinak vannak erkölcsi elvárásai a nő felé! Nevezetesen, hogy ne legyen színes múltja. Ti ezt nem várjátok el? Ez "ne tolerálják a nők?" Már ez a gondolat is rólatok árulkodik...
2020. jan. 10. 18:11
 27/36 anonim ***** válasza:
72%
Öhm minek neveznéd a te múltadat? Az nem színes, hanem sötét. Már ne is haragudj de normális nő nem kezd olyan pasival aki évekig csak kihasznált nőket, aztán annyira megjavult hogy most meg a káröröm a része a napjainak. Nem valami vonzó ember.
2020. jan. 10. 18:16
 28/36 anonim ***** válasza:
87%

Különben itt a 7-es, 10-es nem a te párod?

Csak az 5 év miatt tűnt fel, hogy annyit mondtál te is.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2020. jan. 10. 18:20
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

Jaajjj istenem, most olvasom az előző kommentedet is, hát fájdalmasan sötét vagy. Nem tudom eldönteni, hogy azért hazudsz, mert végtelenül ostoba vagy, vagy egyszerűen csak egy sunyi kis nőstény.

Ezt a mindenkinek más tetszik szöveget hagyjuk már. Annyiszor és annyian megcáfolták már, hogy nem fogok belekezdeni. Ez a legnagyobb baromság a világon. Egy leköpést megérdemelnél, amiért hazugságokat írsz. Blöáááááááááááááááááááááááááááá

Bár neked gondolom tuti Danny de Vito jobban tetszik Antonio Banderasnál, Fekete László jobban tetszik Pilát Gábornál, Steve Buscemi jobban tetszik Brad Pittnél.

Ja várj, nem. Nem lehet, hogy esetleg te egészen véletlenül...HAZUDSZ?

Ááááá....

Mi köze a párkapcsolatnak ahhoz, hogy minek örülök és minek nem? A jelenlegi párkapcsolatom a jelenlegi páromnak szól. Az ő esetében annak örülök, ha jó dolog történik vele, ha együtt élünk át jó dolgokat.

A kérdező nem a párom. A kérdező csak egyetlen nő a sokból, akik a feminista életfelfogás melléktermékeként kialakult. Azok közé tartozik, akiket én megvetek, amiért visszasüllyednek primitív ösztönlénnyé, akiknek fontosabb, hogy egy alfa felhúzza őket a 'szára, minthogy egy normális érzelmeken alapuló párkapcsolatot keressen.

Te már születésedtől kezdve ennyire hülye vagy? Vagy csak sokat verték a fejedet az ágytámlába gyerekkorodban? Nem veszed észre, hogy kb. minden olvasó (főleg a férfiak) fogják a fejüket a kommentjeid láttán, hogy "te úristen, hogy lehet valaki ennyire nyomorék?"

Na jólvan, én léptem, ilyen menthetetlen fogyatékosra kár energiát pazarolni. Rosszat nem kívánok neked, annál intelligensebb vagyok, hogy anonim átkozódjak.

Amilyen hülye vagy, épp elég átok ez neked.

Puszi!

2020. jan. 10. 18:21
 30/36 anonim ***** válasza:
0%

Zárszó még, ha már kommenteltél:

Az a hegy, amit mindenki meg tud mászni, egy könnyen megmászható, közönséges úticél.

Az a hegymászó, akinek már sok hegyet sikerült megmásznia, jó sportoló.

Vagy másik hasonlattal:

Az a csatár, aki sok gólt rúg, ügyes csatár.

Az a kapus, aki sok gólt enged be a hálójába, egy vesztes kapus.

Tudod, férfi és nő nem ugyanabba az elbírálásba esik.M Mások a játékszabályok. Na de ebbe már végképp nem kezdek bele, úgyse fognád fel, a meddő vitára pedig mostmár nincs időm.

2020. jan. 10. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!