Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondolják a nők, hogy maguk alatt vágják a fát a lúzer pasikon való gúnyolódással?
Egyre többször tapasztalom itt is, meg máshol is (élőben), hogy azokat a pasikat, akik lúzerek, rendszerint megalázzák. Tudom, hogy most azt fogják mondani, hogy nem, de a saját példámon tudom mondani, hogy igen. Ezt csak azért mondom, mert a nőknek azért van ehhez bárorságuk, mert azt gondolják, hogy ez a pasi semmiféle veszélyt nem jelent rájuk, hiszen egy csicska, egy nőt sem tud felszedni. Ide jött a bolond, hát nevessünk rajta.
Nos... Én vállalom, hogy lúzer voltam. Engem is megaláztak a nők kegyetlenül. Már nem vagyok azonban az. Nem fogom leírni az élettörténetem, mert nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy most már nem okoz nekem gondot az sem, hogy egyszerre több nővel flörtölgessek. Viszont minden egyes sikerem után előjön bennem az, hogy ezek a nők is korábban megaláztak volna, így azon kapom magam, hogy gyakran azon viaskodom, hogy szex után irgalmatlanul kizavarjam a lànyt a szobámból, enyhítve ezzel a régi sérüléseket.
Ezt a kérdést figyelmeztetésként írtam ki: ne bántsátok a lúzereket. Lehetséges, hogy évekkel később sokra viszik, népszerű srácok lesznek, és minél több sérelmet szenvedtek el, annál többet fognak majd leverni más nőkön (vagy a régieken, akikkel összejönnek), amikor hatalom kerül a kezükbe.
Én tudom milyen így élni... Viaskodom ks sokat..
Ennyit akartam mondani, sziasztok.
Huha, de megijedtunk.
Javaslom a pszichológust, ha problémáid vannak.
Sose bántottam senkit, holott engem is megaláztak rendszeresen, mert csúnya vagyok/beszédhibás vagyok 8 év logopédia után is/szemüveges vagyok. Az utcán beszóltak, utánam futottak, hogy "néééézd má' milyen ronda hö-hö-hö-hö".
Ja, és nő vagyok. Tudod mit? Felnőttem, megtaláltam a stílusomat, a férfiak utánam fordulnak és hízelegnek, nekem meg hányingerem van tőlük. Nem bántok senkit, nem gúnyolódom. A kedves távolságtartásból mindenki szokta érteni a lényeget.
Most én is tanácsoljam azt az összes férfinak, hogy akik tiniként rajtam élték ki a frusztráltságukat, mert az osztály hercegnője kigúnyolta őket, azok legyenek kedvesebbek 10 évvel ezelőtt, mert mi van, ha a szürke kisegérből szép nő lesz? Minek? Ami volt, elmúlt, nekem elegem van a férfiakból, együtt dolgozom velük, kedves vagyok, de nem hiányoznak kapcsolati szempontból.
Nos, mivel megtanultam a nők felszedésének módját (van szexuális életem), jól haladnak a pénzügyeim, hamarosan vehetek Pesten egy lakást, ráadásul bízom abban, hogy pár év múlva a PhD fokozatom is meglesz (nagyon remélem), ezért nem vagyok lúzer.
Azt, hogy bennem mi zajlik, csak én tudom. Nem is értheti az, aki nem élte át, bár kívánom, hogy csak fele annyit szenvedjenek, mint egykor én.
Tarthattok lúzernek, de mivel kézzelfogható sikereket értem el, én nem tartom magam annak. Azt már kiöltem magamból, hogy mások lehúzó véleményére odafigyeljek. Ennyit, és nem többet erről. Tovább nem fogok magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!