Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lúzer a pasi ha egy olyan nővel jön össze aki már fél várost belovagolt?
Ha igen miért?
Szerintem a múlthoz semmi köze az embernek, és csak az alacsony onbizalmu emberek kutakodnak. Ha a csaj normális total szerethető és kapcsolatban huseges akkor miért lenne lúzer az olyan aki összejön vele? Sok ilyen pasit lattam..
Nem tartom lúzernek, de hogy én nem jönnék össze ilyen csajjal az is biztos:)
Amúgy meg minden kiderül úgyis. Ha a mostani barátját nem zavarja hát nem zavarja, de van olyan pasi akit ez zavar neki viszont legyen lehetősége dönteni hogy elfogadja-e vagy sem.
Amit én láttam, nőre, férfira igaz. Fiatalon szex akivel lehet, utána nagy szerelem, házasság, gyerek. A rózsaszín köd elmúlt és pár év múlva ott folytatták a párjuk mellett, ahol házasság előtt abba hagyták. Vagy is vígan csalják párjukat.
A múlt meg minden embert alakít. A múltadat nem tudod kitörölni, az mindig benned lesz. Az vagy, amit idáig megéltél.
Hàt, azért, ha egy Aletta Ocean-t dugott meg, szerintem nem.
Bàr a fél vàros àltal megdugott lànyok - többségükben - nem a szépségükről híresek
Az embert a múltja határozza meg. Te összejönnél egy volt alkoholistával? Ha igen, hol húzod meg a határt, ha tegnap óta nem iszik (múlt), vagy egy éve nem iszik (szintén múlt)?
Engem nem érdekel, hogy ki kivel jön össze, a szememben nem ettől lesz lúzer valaki. Nekem viszont nem kéne ilyen nő.
Ugyan már. Az ilyen dolgok csak kisebb városban, falukban köztudottak. Ahol mindenki ismer mindenkit ott gyorsan terjed a hír valakiről. Viszont nagyobb városokban ha 100an dugt.k akkor sem tudja a fél város. Munkahelyet/lakhelyet vált a nő és az új helyen tiszta lappal kezd, kutya sem ismeri. Ugyanez a helyzet ha valakit egy kisvárosban fiatalon mindenki a város q vájanak tartott. Elmegy máshová, iskola, egyetem, munkahely máshol és talál egy neki megfelelő pasit aki sosem fogja megtudni a múltját. A nő rokonai ugye nem mondják el mást pedig nem ismer abból a közegből.
Nem hiába mondják: messziről jött ember azt mond amit akar.
Külömben meg igenis van olyan, hogy q.vábol jó feleség. És ha valaki szüzen élte fiatalságát az sem garancia, hogy majd ha férjhez megy rendes marad. Úgy ahogy sok rib.nc házasság után ott folytatta ahol azelőtt abbahagyta ugyanúgy sok azelőtt rendes életet elő nő is házasság után megbolondult és fűvel-fával. A rossz lány is megjavulhat ha már megnyugodtak a hormonjai, kitölti életét a házasság, gyerek stb. úgy a jó lány is elromolhat mert nem élte ki magát és tombolni kezd benne a vágy.
Egyik sem garantált de az ellenkezője sem.
És persze ez így van a férfiakkal is.
legjobb biznisz
kiállítod a sarokra azt csomó pénzt keresel vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!