Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lúzer vagyok, vagy tisztességes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer vagyok, vagy tisztességes?

Figyelt kérdés

beleszerettem valakibe, aki foglalt,. ő is belém szeretett.

de a párjára való tekintettel, aki szintén nagyon szereti őt, én kiszálltam a dologból, és ezzel elvesztettem a szerelmemet.

nem éreztem volna fairnek, ha beletojok ebe a kapcsolatba, holott közel sem boldog ez a kapcsolat.

a szerelmem már nem szerelmes a párjába, de a párja meg nagyon szereti őt, kedvébe jár, lesi a kívánságait, lelkes.

az illető velem akart volna összejönni, de én nem akartam, amíg le nem zárja a kapcsolatát, erre nem került még sor, mert a szerelmem elbizonytalanodott.

így én megszakítottama kapcsolatot a szerelmemmel, és msjd belepusztulok.

igen, tisztességes maradtam, mert köztünk végig nem történt szex, csak szavak szintjén alakultak a dolgok, de rohadt nagy lúzer is vagyok, hiszen ezzel nemcsak magamat, a szerelmemet is boldogtalanná tettem,aki tőlem várta, h. kimentem ebből a rossz kapcsolatból.

el vagyok keseredve, és sírni tudnék, nem tudom, hogy leszek túl ezen. nagyon szeretem.

2017. jan. 1. 20:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
"aki tőlem várta, h. kimentem ebből a rossz kapcsolatból." - a legjobb, hogy megszabadultal egy ilyen gyenge, szanalmas embertol. Nem egy nagy elmeny veluk kapcsolatban lenni. Nem tul nehez ugyanis tisztesseges emberkent viselkedni, es lezarni a dolgokat, azonban ok meg erre sem kepesek.
2017. jan. 1. 20:25
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Én tisztellek.
2017. jan. 1. 20:25
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagy luzer,inkabb tiszteletremelto.
2017. jan. 1. 20:26
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Tisztességes.
2017. jan. 1. 20:29
 5/19 anonim ***** válasza:

Hasonló szituációban vagyok. Én belementem a dologba és ugyan még nem zárta le a kapcsolatát, de velem is viszonyt folytat... Lehet, hogy hatalmas koppanás lesz a vége, de az is lehet, hogy egy életem végéig tartó gyönyörű kapcsolat.

Lehet, sőt biztos, hogy sokan gerinctelennek tartanak, de manapság egyáltalán nem ritka az ilyen eset. Ha arra vársz örökké, hogy egy neked tökéletes szinglit vezessen hozzád az Úr akkor lehet, hogy egyedül fogsz meghalni.

Azt vedd egyébként figyelembe, hogy egy nem egyértelműen szar, de hosszú kapcsolatból nem fog a lány pikk-pakk kilépni. Viszont így meg, hogy eltűntél a színről nem fog tudni jobban megismerni és nem fogja semmi sem motiválni arra, hogy lépjen.

2017. jan. 1. 20:30
 6/19 A kérdező kommentje:

tisztességes boldogtalan vagyok.

az bánt, hogy tudja, h. mennyire szeretem, és ez sem adott neki elég lökést, h. kiszálljon a kapcsolatából, amiben azt mondja, boldogtalan.

és mikor elköszöntem tőle, hagyott menni, nem nyúlt utánam, de ha azt érzi irántam, amit, akkor küzdenie kellett volna ezért a szerelemért.

ha azt mondta volna, várj x hónapot, és lezárom, én vártam volna.

de semmit nem mondott.

csak mástól hallottam vissza, h. sokat agyal rajtam, és bántja a dolog, de tenni semmit nem tesz.

én meg tönkremegyek, de szó szerint.

2017. jan. 1. 20:34
 7/19 A kérdező kommentje:
én vagyok a csaj, ő a pasi
2017. jan. 1. 20:35
 8/19 A kérdező kommentje:
már közel 1 éve ismer, rengeteget beszélgettünk, a lelkemet, személyiségemet, múltamat, jelenemet ismeri
2017. jan. 1. 20:36
 9/19 anonim ***** válasza:
69%

Nincs ebben semmi lúzerség. Szerintem jól tetted, hogy nem mentél bele.

Nemrég váltottam munkahelyet, és hasonlóan jártam. Egyik munkatársnőm igencsak elkezdett legyeskedni körülöttem, de nemet mondtam, mert van férje, gyereke, és nem rossz a kapcsolatuk. Azt mondta, szüksége van egy szeretőre, így teljes az élete. Hiába tetszett nagyon is, elutasítottam. Azóta valaki mással kavar, de ki is derült rövid időn belül, és nem sokan ugráltak örömükben.

Próbálj meg továbblépni, és majd jön egy olyan szingli nő, akinek te leszel a tökéletes, és ő is neked. :)

30F

2017. jan. 1. 20:38
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
*szingli férfi fog jönni akkor, ha nő vagy. :)
2017. jan. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!