Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 vagyok és még soha nme volt barátom és nagyon akarok?
Figyelt kérdés
Már minden barátnőmnek csomó pasija volt és nekem meg egy se és csomószor álmodok erről2014. jan. 13. 18:37
2/13 anonim válasza:
Ne akarj mindenáron pasit és majd lesz.:)
5/13 anonim válasza:
Nekem meg barátnőm nincs...
19/F
6/13 anonim válasza:
Pontozzatok le, de megmondom a frankót! Most figyelj te lány! Sok szűz pasi fog írni, azt garantálom :D
7/13 anonim válasza:
...élen a legnagyobb szűzzel Szombathelyről
8/13 anonim válasza:
De most komolyan! Ez nem társkereső oldal! :D Legalább privátba érdeklődjetek, miért kell ezt mindenkinek beírkálni?...
Na, hogy a kérdésre is válaszoljak: Amúgy nem gáz, lesz idén is szűz kategória a ValóVilágban! xD
Komolyra fordítva a szót! Ne keresd, mert a szerelem akkor talál rád mikor a legkevésbé számítasz rá! :) Barátnőidet tojd le, hidd el nem vagy kiközösítve a társaságból!
9/13 anonim válasza:
"19 vagyok és még soha nme volt barátom és nagyon akarok?"
Szerintem erre senki nem tudja igazán a választ rajtad kívül. :)
Én csak tippelni tudok:
Igen. Annyi vagy, és nem volt még... :D
10/13 anonim válasza:
Nekem sem volt. Ne törődj vele, amikor kell úgyis lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!