Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom mindig nálam vékonya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mindig nálam vékonyabb nőkre mondja, hogy milyen jól néznek ki, meg akarok neki felelni?

Figyelt kérdés

Ha eszek, folyton bűntudatom van, mert tudom, hogy vékonyabbnak kéne lennem, hogy megfeleljek... Az utóbbi hónapokban sokszor hánytattam magam.

Ha mondom, hogy ne beszéljen más nőkről előttem, hogy milyen jól néznek ki, nem érti meg...

mit tegyek?

2013. aug. 24. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Tudod, nekünk férfiaknak veletek ellentétben nemcsak a külső számít. Attól, h más lányok esetleg külsőre jobban tetszenek neki, még láthat benned vmit, ami miatt szeret. Bár ha ilyen hülye vagy, h hánytatod magad, nem csodálkoznék, ha otthagyna.
2013. aug. 24. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

És egész biztos hogy nálad vékonyabb nőkről van szó, és nem szimplán görbetükörben nézed magad?

Velem nem 1x fordult elő hogy lány ismerőssel, vagy barátnővel flangáltam, és rámutat egy elég duci lányra, hogy ő kb így látja magát. Persze kettőjük között volt kb 10 kiló, ha nem több.

Másrészről nem fair a barátod részéről hogy ezt érezteti veled, meglehetősen tapintatlan. Nekem eszembe se jutna más csajokat dicsérni a barátnőm jelenlétében. Arra vannak a haverok hogy velük beszéljük ki ezeket. Ez alapján a srác elég nagy sggfej lehet. Nem szabad hagyni hogy így elnyomjon, és ennyire beletiporjon az önbizalmadba (már ha még maradt)

2013. aug. 24. 11:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy mit takarnak a "vékonyabb nők". Mármint megkérdezem kerek perec, hogy kövér vagy? De őszintén. Mert ha nem eget rengető koca zsírréteg van rajtad, akkor mondd meg neki, hogy egy bunkó és hagyd ott, ha meg van alapja a meglátásának, akkor tegyél ellene, mert a kövérség a közvéleménnyel ellentétben egyáltalán nem szép és a legkevésbé sem egészséges. Amúgy meg nem hánytatni kell magad, attól csak tápanyag hiányos leszel, meg elájulsz, hanem edzeni kell normálisan, rendszeresen és nem csak 1-2 napig elugrálni és bele törődni, hogy nem megy.
2013. aug. 24. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:

"Az utóbbi hónapokban sokszor hánytattam magam."

Az ilyet azonnal fejezd be! Gondolom mikor összejöttetek is hasonló alkatod volt, tehát tetszettél a párodnak. Ha emiatt elhagy, akkor nem is szeret. Szexeltek rendesen? Mert akkor kíván. Meg szokta dicsérni a külsőd?

Ő sportol érted? Gyúr, h jobban tetszen?

2013. aug. 24. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:

A barátod nagyon bunkó, te meg hulye h így reagálsz, már bocs. Hány kg vagy, és hány cm?

Ez a pasi élvezi, hogy alázhat, én ezért ott is hagynám, de hogy nem kínoznám magam, az biztos. Olyan pasit kell keresni, aki elfogad olyannak amilyen vagy, és mutogatjja állandóan h milyen legyél.

Amit csinálsz, az ráadásul egy súlyos betegség, a bulémia kezdete, amibe páran már bele is haltak.

Szóval ne csináld, nem éri meg!

28n

2013. aug. 24. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, de itt veled van a probléma. Súlyos önértékelési zavar, kezdődő bulímiával.

Az, hogy egy pasi megnéz, megdicsér egy nőt, az égvilágon semmit nem jelent, hiszen VELED van. Nem pedig velük. Te csak azért érzed ettől magad rosszul, mert saját magaddal van problémád, ha nem így lenne, akkor - amikor egy másik nőt dicsér - szépen kihúznád magad, és tisztában lennél azzal, hogy te is vagy olyan jó nő, vagy még jobb, és a barátod igenis téged akar, másokat csak megnéz, de veled jár... Persze, lehetne empatikusabb, megértőbb, de hidd el, hogy ha egy nőnek van elegendő önbizalma, akkor baromira nem zavarja, hogy a pasija más nőket is megnéz. Sőt, ha egy nőnek van önbizalma, akkor ő maga dicséri meg a csinos nőket. Mert attól, hogy valaki csinos, még nem jelenti azt, hogy különb is nálam/nálunk.

2013. aug. 24. 12:51
 7/9 ASOT ***** válasza:

Akkor minek van veled ha ennyi gondja van a külsőddel?

Amikor megismert akkor is így néztél ki nem?

Vagy elfogad ilyennek vagy nem.

2013. aug. 24. 12:59
 8/9 A kérdező kommentje:

167 cm és 65 kg vagyok.

Eddig én is azt hittem, hogy bennem van a hiba, de volt két hét, hogy szüneteltünk, és visszajött az önbizalmam. Imádtam magamat, jöttek a jobbnál jobb pasik, de én csak rá tudtam gondolni.

Megint együtt vagyunk, és megint nincs önbizalmam.

Most mindketten sokat változunk, kezdjük megismerni magunkat, adtam neki pár hónapot, de ha akkorra se változik a helyzet (most már változott pár hét alatt is valamennyire), akkor otthagyom.

amíg szakítottunk, egyszer nem akartam hánytatni magamat, és még fogytam is.

Szerintem az nem normális, hogy én töltöm be a haverjai szerepét, mert nekem az égvilágon semmi bajom azzal, ha mást is vonzónak talál, viszont az rohadtul zavar amikor egy másik nő melleiről beszél percekig, aztán egy megint másik seggével folytatja.

2013. aug. 24. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:

"rohadtul zavar amikor egy másik nő melleiről beszél percekig, aztán egy megint másik seggével folytatja."

Ha az én barátnőm beszélne a másik srác izmairól és farkáról/fenekéről percekig, akkor azt mondanám, h szevasz. Meg lehet dicsérni bárkit ha jó az alakja és tesz érte, de ha többx szexuálisan dicséri a másikat, akkor ott gond van. Ha menni akarsz mellőle, ne habozz.

2013. aug. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!