Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Spinning hatásai? Vékonyabb...

Spinning hatásai? Vékonyabb combokat akarok és nem feszesebbeket. (lent)

Figyelt kérdés
2 kollégám szerint vékonyítja a combokat. És fogyaszt. Mindketten nagyon szeretik csinálni. Én nem akarom megbántani őket, de sztem formásabb és sportosabb lábuk lett, de nem vékonyabb. Ti hogy vagytok ezzel? Ha legfőképpen formál és nem vékonyít akkor más után kutatok.
2010. okt. 4. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A mozgás csak kiegészíti a diétát.Tehát az,hogy milyen vastag lesz a kajálás és a testzsír% dönti el.Egyébként szörnyű,hogy irtózol a szép izmos feszes lábaktól.

Ne menj táncversenyekre,mert ott esetleg láthatnál igazi női combokat is:).

2010. okt. 5. 00:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért iszik azt, hogy vékonyítja a combokat, mert a fogyás lentről felfelé és fentről lefelé történik, utoljára a hasról. Ettől van az a téveszme, hogy ha valaki fut, vagy intenzíven lábbal edz, akkor combról fogy. A fogyásnak csak egyik feltétele a mozgás. Mivel nőknél a legnagyobb izom a comb, logikus, hogy combot igénybevevő edzéssel a leghatékonyabb a szírégetés. De a másik feltétel az egészséges táplálkozás.

Az izomos comb nemcsak szép nőis, de növeli a zsírégetés hatékonyságát is ezt ne feledd! A férfiaknak pedig tetszik a sprtosabb nő is, csak a frusztrált magazinszerkesztők nem ezt írják a női újságokban, hogy ezzel is erősítség az önbizalmukat.

2010. okt. 5. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
szép formás és vékony lett a lábam tőle,csak drága ezért hagytam abba.Tessék kipróbálni nagyon hatásos.
2010. okt. 5. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, hasznos mindhárom. : )

Az elsőnek csak annyit, hogy nem irtózom az izmos lábaktól, csak nem szeretnék MÉG izmosabbat, inkább vékonyabbat. :)

2010. okt. 5. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!