Izmos a vádlim, nagyon. Hogyan lehetne kicsit vékonyabb?
Nekem is kb olyan vastag, mint a combom, vannak olyan pasik, akiknek ez bejön... Nem hittem el, amíg nem találkoztam ilyennel, hogy direkt az ilyesmi alkatú lányokra bukik. Ha csak emiatt aggaszt persze :).
Viszont, ha combra erősítesz, akkor vmelyest kiegyenlítődik.
Ilyet még sosem hallottam.Én lány vagyok, és keményen edzek az edzőteremben, vádlira is(heti 2x), hogy vastagabb legyen.Te meg fiú létedre vékonyabb vádlit szeretnél? Hát igen, combra kéne edzened, nem szabad elhanyagolni a láb edzését sem.
Egyébként vannak olyanok, akik elhanyagolják.Hát szerintem az gyönyörű, ha valakinek szép, kidolgozott a felsőteste, és pipaszár lábai vannak.
Bocsika, az nem derült ki a kérdésből :) meg hát inkább lányok szoktak ilyen kérdéseket feltenni, na.
Mindenesetre így is azt kell mondanom, hogy a piszkafa lábaknál kevés lehangolóbb dolog van női szemmel, úgyhogy combra még erősíthetsz, ha úgy érzed :)
én lúdtalpas vagyok, nagyobb lábam van mint az idei Mr. Olimpiának.. ezt a fasságot, semmi értelme..
Kérdező: izomsorvadás, ha nem használod, elégtelenül táplálkozol.. és az a gyanúm, hogy nem a vádlid nagy, hanem a combod kicsi.. bár ezt nem kérdezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!