Segitsééééééég! 14 éves vagyok és Szeptemberre szeretném ha vékonyabb lenne a csipőm, derekam és a hasam is egy kicsit?
Szia! Először is válaszolj nekem pár kérdésre:) Akkor tudok segíteni írhatnám,hogy estére túró meg 5xi étkezés,de nem biztos,hogy egyből rá tudsz erre állni és akkor feladod egy hét után:S
1. Hány kg vagy?
2. Hány cm?
3. Hány éves?
4. Eddig hogyan kajáltál? rendszeresen össze-vissza? Miket?
5. Sportoltál?mennyit,mit?
6.szerinted miért híztál meg?
7.Melyik az a finomság,amitől nem tudsz megválni?
8. fogyóztál már vmikor?
én most így csinálom.
diéta, mintaétrend:
Reggeli: 5 db Korpovit keksz, növényi pástétom, sajt, paradicsom, paprika (ha nagyon éhes vagyok, akkor + egy tojás is)
Tízóraira valami gyümi, meg egy tejeskávé
Ebéd: gombás-salátás tortilla (teljes kiőrlésű lisztből) tzatzikivel
Uzsonna: túró gyümölccsel (meg egy kis kefirt szoktam belerakni)
Vacsi: mozgás után 4-5 dl fehérjeturmix (vízzel)
Kb. ilyen az étrendem, és tök jó, mert nem vagyok éhes sem, de kalóriára is sok. Most ezt kb. 1,5 hete csinálom, de már látszik eredmény. Meg persze mellett mozgás:
Vagy úgy, hogy fél óra szobabicikli + 30-60 perc Rubint Réka, vagy egy óra bicikli/futás, vagy 60-80 perc Rubint Réka (napi 20 perc DVD végig). Van, amikor elég kimerül vagyok, meg izomlázam van nagyon, ilyenkor pihenőnapot csinálok. Ilyenkor valamiért éhesebb is vagyok, úgyhogy kicsit több szénhidrátot és fehérjét eszem.
Kilóra nem mérem, de eddig a 30-as farmerbe épp hogy belefértem, most meg pont jó.
1. Hány kg vagy? 60
2. Hány cm? 161
3. Hány éves? 14
4. Eddig hogyan kajáltál? rendszeresen össze-vissza? Miket? össze vissza
5. Sportoltál?mennyit,mit? nem nagyon most iratkoztam be, csak régebben
6.szerinted miért híztál meg? idáig nem volt gondom az alakommal, anya szerint elöfordul a koromban(azért most se nagyon durva a helyzet)
7.Melyik az a finomság,amitől nem tudsz megválni? csoki de megválok töle ha muszáj nagyon
8. fogyóztál már vmikor? nem csak rendszeresen kezdtem enni kicsit kevesebbet
És köszi az utolsonak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!