Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitsééééééég! 14 éves...

Segitsééééééég! 14 éves vagyok és Szeptemberre szeretném ha vékonyabb lenne a csipőm, derekam és a hasam is egy kicsit?

Figyelt kérdés
Mit ajánlotok?azéert nagyon nem vészes a dolog.
2011. aug. 24. 11:46
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
én is csináloma Rubint rékásat csak az nem derékra hanem inkább combra és popsira van : DD
2011. aug. 24. 12:22
 12/26 anonim ***** válasza:
Attól függ. Például a napi 20 percben van hasizomerősítő és csípőtorna is. Ha lábsúllyal csinálom, másnap olyan izomlázam van derék-csípőtájékon, hogy csak na.
2011. aug. 24. 12:25
 13/26 anonim ***** válasza:

Szia! Na akkor ha össze-vissza ettél,akkor tökéletes lesz az 5xi étkezés:) Mutatok egy étrendet:

Reggeli:zabkása cukormentes kakaóporral édesítővel,vagy cukormentes lekvárral,gyümikkel,de magában is nagyon finom..hasonló,mint a tejberizs

/ tk kenyér sovány sajttal,sonkával+ zöldségek

/tojásrántotta,zöldségekkel

/cukormentes müzli,tejjel joghurttal( ha nagyon nem ízlik elősuzör,akkor keverj bele egy kis cukrosat majd hétről hétre érd el,hogy teljesen natúran eszed..remélem érted)

Tízórai: gyümölcs joghurttal

/ pufirizs zöldséggel,joghurttal( a joghurt legyen natúr,ha lehet)

ha nagyon nem bírod csoki nélkül nyugodtan egyél 2-3 kocka csokit..ettől nem rontod el a fogyókúrád (persze ne mindennap)

Ebéd: lehet anyu főztje,annyit tudsz kérni,hogy minél többször cisnáljon csmellet,vagy fehér rizs helyett barna rizst egyél..

Uzsi: ugyanaz,mint a tízórai

Vacsi: mehet sovány túró joghurttal,zöldségekkel..vagy egy nagy adag saláta

napi 2-3 liter víz,esteleg tea( de cukor nélkül!!)

mozgásnak először elég lesz heti 3x 40 perc bicikli/futás bármi..majd emled az adagot..kéne egy kis torna is hozzá,hogy ne legyél puhány,ha lefogytál.. kb. ennyi Sok sikert!:)

2011. aug. 24. 12:39
 14/26 A kérdező kommentje:

értem nagyon szépn köszönöm :)

azt szeretném kérdezni még hogy igy ugye nem érhet utol a jojo efektus ugye?

és miután megvan a sikerem hogy vékonyabb lettem hogyan tovább???

sztem ma megeszek még egy dvd t:):)

2011. aug. 24. 12:47
 15/26 anonim ***** válasza:
Hát válts életmódot..amiket írtam kajákat azokat edd továbbra is,ha még mindig fogsz pedig már elérted a kívánt súlyt,akkor kicsit lazíts és egyél többet..épp ezért írtam,hheti 1x..belefér 1 kis szelet csoki,de ne egy tábla legyen..Ha lefogysz,de visszatérsz a régi életmódodra akkor felesleges elkezdened..visszahíznád.Ne vonj meg magadtól semmit!
2011. aug. 24. 12:56
 16/26 A kérdező kommentje:
rendben van köszönöm :)
2011. aug. 24. 13:02
 17/26 anonim ***** válasza:

ma 12:15 hallod ember, menj a büdös pics@ba osztogatni az agyhalott nők lapjás diétádat.

Korpovit keksz, gyümölcspástétom. Megáll az agyam...

Fehérje hol marad az étkezésből?

Sok elhízott ember inzulin-rezisztenciával küzd(haha de ez nem ok a kövérségre, mivel megfelelő életmód mellett kiküszöbölhető!!!!!!!!!!), a fehérje+zsír(omega 3-6,LDH stb tartalmú olajok, magvak) pedig segít ennek leküzdésében. Viszont se zsírt nem látok, és fehérjét is csak nagyon minimális mértékben....

2011. aug. 24. 13:34
 18/26 A kérdező kommentje:
kösz a figyelmeztetést anya szerit sem szabad nagyon diétáznom max kicsit kevesebet enni ,de inkább sport azt tud valaki ajánlani???????????
2011. aug. 24. 13:39
 19/26 anonim ***** válasza:

vega vagyok bunkó. És nem "nők lapjás" diéta-.- " hol marad a fehérje?"

Mindennap eszem tojást, túrót, sajtot, kefirt, joghurtot stb. ezenkívül gyakran szóját, vagy más hüvelyest. Ezenkívül turmix formájában napi 25-50 g fehérjét külön is.

Érdekes, ahhoz képest, hogy ez semmi, elég szépen formásodni az izmaim, és tök jól érzem magam. A korpovit kekszet meg jobban szeretem mint a mindenféle adalékanyaggal dúsított ócska "teljes kiőrlésű" kenyereket, úgyhogy azt csak akkor eszem, ha van időm sütni. Nem mellesleg a teljes kiőrlésű lisztben is van fehérje. Nem mondtam, hogy bárki kövesse a példámat, csak válaszoltam egy kérdésre. Ha a kérdezőnek tetszik, akkor hasonlóan fog enni, ha nem, akkor meg nem. Te meg ásd el magad bunkó!

2011. aug. 24. 14:40
 20/26 anonim ***** válasza:
* és akkor már nem is írom külön, hogy a tejben, olívaolajban, tojásban, amit mindennap eszem, van zsír, úgyhogy nyugodj meg nem fogok meghalni. Plusz szedek egy vitamint, amiben Omega 3 zsírsav is van.
2011. aug. 24. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!