Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz rendes tisztességes lányt találni?
Figyelt kérdés
Az a legnagyobb bajom,hogy mindegyik szépnek tökéletesnek mutatja magát,meg kioktatnak szinte,hogy ők mennyire őszinték,és a pasik meg milyen disznók.. de szerintem akiknek 5 percenként van szinte új csávó ismerősük meg 100 csávót követnek facen,ne csodálkozzanak azon,hogy kihasználják őket.. de ami a lényeg az utóbbi egy évben sok lánnyal randiztam de egyik se volt igazán szimpi,bunkók voltak azt mondhatom,a telefonjukat nyomkodták,volt hogy elkezdtem mondani valamit,és a szavamba vágtak végig se hallgattak meghívatták magukat sütire piára stb,jövő héten meg már mással láttam őket. nyilván nem csak az internet az egyetlen ismerkedési forma,de ha belegondolunk 2015-ben ez a legnépszerűbb,és talán legkényelmesebb az embereknek. viszont hiába írok valami lánynak,olyan jól színészkednek.. nem egy emberrel ismerkednek,hanem legalább 5-6 emberrel egyszerre,szerintem ez nagyon gáz,mintha úgy fognák fel,hogy minél többel aztán majd csak összejön valamelyik. persze lehet régi módi vagyok,de én ha ismerkedek valakivel akkor csak vele,különben mi értelme az egésznek? 26 vagyok amúgy,sportos alkatú divatosan normálisan öltözködöm. 180 centi vagyok,78 kiló,edzeni is szoktam,nem vagyok egy modell pasi,de csúfság se,teljesen átlagos. beszélgetni is bármiről el lehet velem,mégis nem találok olyan lányt akit igazán érdekelnék,vagy engem érdekelne mert kiábrándulok belőlük.2015. szept. 28. 20:30
1/13 anonim válasza:
"nem egy emberrel ismerkednek,hanem legalább 5-6 emberrel egyszerre" haha. mikor én megemlítettem egy srácnak, h nekem csak Ő van és ne mismerkedek mással még Ő oktatott ki, h miért nem :D:D:D hiszem szingli vagyok mért nem hazsnálom ki :D én nem szoktam több emberrel egyszerre.
2/13 anonim válasza:
Sokan szeretik a sok bókot, igénylik a folyamatos visszajelzést, mert anélkül nem érzik magukat értékesnek. Aki több vasat tart a tűzbe, az nem is akar igazán ismerkedni, csak bókokat gyűjteni. Keress olyat, aki ismerkedni is akar, és ne a fb-n.
3/13 anonim válasza:
Mert nagyon kevés normális lány van, az is mind foglalt.
4/13 A kérdező kommentje:
még csak azt se mondanám,hogy nekem az egyetemista cica babák jönnek be,őket alapból utálom,mert rózsaszín ködben élnek egész életükben :D de ez más téma. átlagos csajokat keresek főleg. vendéglátói és kereskedelmi végzettségem is van,általában ebben szoktam keresgélni lányokat,de ők meg mind foglaltak szinte. a nagyon szép lányok meg külön fejezet,sokszor nem hiszem el,hogy lehet valaki ennyire öntelt,és nagyképű,mint ők.
2015. szept. 28. 20:42
5/13 anonim válasza:
Sok embernek - férfi vagy nő mindegy - az a téveszméje,hogy önmagát rendesnek tartja és ehhez viszonyít mindent,de ha ez az alapelképzelés téves akkor minden amit erre épített fel szintén az.Így lehet hamis képet alkotni a világról,az emberekről.
6/13 anonim válasza:
Hát még nem jött el az igazi, Te is ismerkedj egyszerre akar 20-al is, és majd a sokadig randinál kiderül kivel tudod komolyan elképzelni hogy járjál, tehát hajrá...
7/13 anonim válasza:
Egyetemista cicababa? Az miféle kategória? A legtöbb egyetemista nem cicababa.
9/13 anonim válasza:
A párkeresés nagyon nehéz ebben a felgyorsult, médiaközpontú, felszínes világban. Nekem sincs barátnőm, de ezért nem a nőket hibáztatom, hanem a társadalmat, meg persze önmagamat, mivel annyi mindent csinálok, hogy gyakorlatilag időm se lenne barátnőre, csak hát ugye hiányzik az életemből a szeretet és a törődés, de mégsem várhatom el egy lánytól sem, hogy csak úgy ott legyen mellettem, amíg én egy kemény egyetemet csinálok (minden nap bejárás, rengeteg gyakorlat, zh, beadandók , prezentációk , vizsgák + rengeteg otthoni munka tanulás), és gyakorlatilag semmi időm nem lenne vele foglalkozni.
10/13 anonim válasza:
Van tisztesseges lany csak azokat nem veszed eszre mert nem neznek ki olyan jol es nem teszik ki mindenuket.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!