Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz rendes tisztességes lányt találni?
Figyelt kérdés
Az a legnagyobb bajom,hogy mindegyik szépnek tökéletesnek mutatja magát,meg kioktatnak szinte,hogy ők mennyire őszinték,és a pasik meg milyen disznók.. de szerintem akiknek 5 percenként van szinte új csávó ismerősük meg 100 csávót követnek facen,ne csodálkozzanak azon,hogy kihasználják őket.. de ami a lényeg az utóbbi egy évben sok lánnyal randiztam de egyik se volt igazán szimpi,bunkók voltak azt mondhatom,a telefonjukat nyomkodták,volt hogy elkezdtem mondani valamit,és a szavamba vágtak végig se hallgattak meghívatták magukat sütire piára stb,jövő héten meg már mással láttam őket. nyilván nem csak az internet az egyetlen ismerkedési forma,de ha belegondolunk 2015-ben ez a legnépszerűbb,és talán legkényelmesebb az embereknek. viszont hiába írok valami lánynak,olyan jól színészkednek.. nem egy emberrel ismerkednek,hanem legalább 5-6 emberrel egyszerre,szerintem ez nagyon gáz,mintha úgy fognák fel,hogy minél többel aztán majd csak összejön valamelyik. persze lehet régi módi vagyok,de én ha ismerkedek valakivel akkor csak vele,különben mi értelme az egésznek? 26 vagyok amúgy,sportos alkatú divatosan normálisan öltözködöm. 180 centi vagyok,78 kiló,edzeni is szoktam,nem vagyok egy modell pasi,de csúfság se,teljesen átlagos. beszélgetni is bármiről el lehet velem,mégis nem találok olyan lányt akit igazán érdekelnék,vagy engem érdekelne mert kiábrándulok belőlük.2015. szept. 28. 20:30
11/13 A kérdező kommentje:
nagyon tévedsz :D pont azt írtam le,hogy a cica babákat nem szeretem,mert nekik minden csak a külsőségekről szól.. észre veszem én hidd el,csak ők nem,mert nem vagyok elég macsó,nem káromkodok eleget nem bánok tárgyként a nőkkel.. én általában nem szeretek senkit beskatulyázni,de ez a beteg világ is az oka az egésznek,a gazdag lányok a celebekre hírességekre akarnak hasonlítani,viselkedésben külsőre életszínvonalban,a normális lányok meg olyanná akarnak válni,mint a gazdag lányok... én ezt látom sajnos.
2015. szept. 28. 21:24
12/13 anonim válasza:
Túl sokra akarod tartani ezeket. inkább csak dugd sorba mindegyiket aztán dobd ki a f4szba.
13/13 anonim válasza:
#10 Akik nem néznek ki jól, és nem teszik ki mindenüket, azok is idióta ribik a legtöbben. Amelyik nem az, annak meg már rég van pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!