Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is egy gáz, lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is egy gáz, lúzer nö vagyok?

Figyelt kérdés
Ma a testvérem hazajött, és látta ,hogy megint sírokvan mért,de ö se ért meg pedig együtt nöttünk fel.nem ,hogy ö is kedves lenne velem ,még bántani akart,pedig jó lenne ha szeretnének már,ma is olyanokat mondott ,nem normális dolgokat,hogy igy meg ugy .Hétvégén is nagyon sokat sírtam ,sokszor egyedül szoktam amikor nem lát senki.Mindig ha valaki bánt,vagy agreszivak is az emberek,akkor nem eltte,hanem amikor haza ment.Túl érzékeny nö személy vagyok.Kislánykoromba is átmentem pl azon is,hogy csúfoltak,nem néztem ki jól.nem akarok ,már lúzer lenni,de nem akarom hogy egy agyturkász legyen a legjobb barátom.

2016. febr. 7. 22:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ketamin!
2016. febr. 7. 22:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha gondolod segítek, voltam már pszichiátrián hasonló okok miatt.
2016. febr. 7. 22:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Hmm,állítólag Justin Bieber azért fogja a tarkóját mert ott rejti a titkos csalamádèját..
2016. febr. 7. 22:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem kicsit vagy gáz és lúzer! :)
2016. febr. 7. 22:52
 5/14 opened paradise ***** válasza:
Nem. Az érzelmek sose szégyellni való dolgok.
2016. febr. 7. 22:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is szívesen segítek, ha szeretnéd :) Tudom, hogy miről beszélsz, és valamennyire azt is, hogy hogyan lehetne rajta változtatni.
2016. febr. 7. 22:54
 7/14 A kérdező kommentje:
1-es a ketamin gyógyszer,normális vagy hogy ilyet írsz föleg fiatal nönek?Voltam a bio boltam egyszer ilyen nyugtató altaó valamiért,a valeriána relaxot nézegettem és kérezték a bio boltba a nénik,hogy minek az nekem ,hogy már ilyen fiatalon sem tudok aludni.
2016. febr. 7. 23:01
 8/14 A kérdező kommentje:
4-es nem tudom,hogy jönn ide a Justin biber,?nem agyok rá kiváncsi
2016. febr. 7. 23:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Neck Yourself.
2016. febr. 7. 23:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Figyelj jobban az írásodra. Ha nem tagolod rendesen a mondatokat az amúgyis káosz történet még értelmezhetetlenebb lesz. Próbálj meg igényesebben fogalmazni. A gáz és lúzer jelzőt nem érzem rád igaznak, inkább azt mondanám esetlen és naív. A nő jelzőt is erősnek érzem, inkább lányt mondanék. Az egész írás azt sugallja, hogy nulla önbizalommal rendelkező, gyerekes, depresszív személyiségű lány vagy. Össze kell szedned magad, kicsit keményedni és akkor képes leszel felnőni is a korodhoz. Nem kell a nővéredet figyelni, ne várd, hogy megértse azt ami nem természetes. Mert mindenen sírni nem az. Egy idő után elvesztik az emberek a türelmüket az ilyesmitől és akkor nem tudnak kedvesek lenni. Volt ilyen ismerősöm és persze bántam a dolgot, hogy nem voltam vele kedves, de egy időután, mikor a másik még mindig mindenen csak sír lehetetlen kedvesen kezelni. Ettől még a tesód sem akar direkt bántani. Ha mindent a lelkedre veszel sosem leszel boldog.
2016. febr. 7. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!