Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról aki elutasít aztán elkezd trollkodni hogy egy szerencsétlen lúzer vagy akinek soha nem volt barátnője?
"Azt gondolnám, hogy egy szar ember, és vissza fogja ezt kapni az élettől."
Ez a tipikus várjuk, hogy a sült galamb belerepül a szánkba hozzáállás.
Emlékszem, amikor még gimi utolsó évében szerelmet vallottam egy lánynak, aki úgy visszautasított, mint böllér a káposztasalátát, utána meg még hetekig alázott a fél évfolyammal együtt.
A Karma azonban sosem alszik: jelenleg egy másfél szobás albérletben lakik 3 gyerekkel és egy erőszakos állattal, aki napi szinten megveri, a szülei kitagadták, miután lopott tőlük, plusz az ész nélküli piálás miatt megsültek a veséi és hetente kell dialízisre járnia és, mivel TB-t nem fizet, így az összekurvälkodott pénzéből fizeti.
Tudom, hogy ennek nem kéne örülnöm, mert szemét dolog a káröröm, de kövezzetek meg, én élvezem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!