Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért forog a súlyom körül az életem? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és minden percben csak arra tudok gondolni,hogy hány kg vagyok és milyen izmos.Középiskolás koromban iszonyat vékony voltam és sokat cikizett miatta mindenki,azóta elharátoztam,hogy változtatok:tömegnövelő étrend+edzés megy fél éve.Jelenleg 188 centihez 80 kg vagyok.De folyamatosan nagyon vékonynak látom magam továbbra is és ebben látom sikertelenségem okát,elsősorban a lányoknál,de az élet egyéb területein is.Mikor látok képet magas,sovány fiúkról pl.facebook-on,mindig kiráz a hideg és elborzadok,hogy én is ilyen voltam évekig és persze,hogy nem kellettem egy lánynak sem,mert ez az alkat taszítóvá teszi az egész embert...naná,hogy egyetlen ilyen fiúnak sincs barátnője!!!!Én nem akarok többé vékony lenni,teljes életet akarok élni és ez nagyban akadályoz!!!2014. jún. 16. 21:09
1/3 anonim válasza:
Nem a súlyod miatt voltál sikertelen...
"swagyolo" ?? Képzelem milyen ember lehetsz. Na ez a taszító.
2/3 A kérdező kommentje:
De,a súlyom miatt!Ezt nyíltan meg is mondták többen!
2014. jún. 16. 21:20
3/3 anonim válasza:
Hát már ne is haragudj, de 188 centihez 80 kiló az teljesen rendbe van, lehet még izmosodni, de az egyáltalán nem sovány! Biztos nem ez miatt vagy sikertelen a lányoknál, inkább fejbe vannak problémák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!