Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csúfolnak az osztálytársaim a...

Csúfolnak az osztálytársaim a súlyom miatt mit tehetnék?

Figyelt kérdés

én egy 15 éves 160cm és 45kilós lány vagyok, nagyon vékony ami meg is látszik semmi fomám még mellem sincs nincs is szükségem melltartóra mert tényleg nincs, egy kövérebb fiúnak nagyobb a melle

a fiúk lányok állandóan csúfolnak, amúgy sem vagyok népszerű inkább ilyen tipikus jó tanuló, csöndes

de annyira rosszul esik, pedig normálisan eszek és testmozgást is végzek

de miket mondjak pl ilyenekre

egyik srác mondta hogy ő akkora viccet mesél hogy eldobom a melleim, erre megszólal a másik, hogy te nem látod mert halotta hisz már eldobta de ezt mindenki elött az egész folyóson

mit tegyek segíts kérlek

2012. aug. 26. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Vágd pofán őket. :)

Viccet félretéve, kezd el melltartót hordani, már egy fokkal jobb lesz a helyzet, ki is tömheted (de ne nagyon).

2012. aug. 26. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Azért piszkálódnak mert érdeklödnek utánad, foglalkoztatod őket. A igazi rossz az lenne ha soha hozzád sem szólna senki, ha észre sem vennék hogy ott vagy.

A viccen pedig nevess, mert mókás, ettöl kevesebb nem leszel és nyugodtan vállad fel magad, csak addig vagy sebezhető mig nem fogadod el magad. Mond meg nekik hogy ezt örökölted anyukádtól, majd megnő, te ráérsz.

2012. aug. 26. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én is 160 centi vagyok és 45-46 kiló mondjuk 3 évvel fiatalabb is de én nem vagyok annyira vékony inkàbb normál . ne foglalkozz másokkal csak magaddal
2012. aug. 26. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne adj a véleményükre!Ha látják,hogy "ugrassz" rá,annál inkább fogják szívni a véred...

Nézd őket levegőnek és egy idő után leállnak.

2012. aug. 26. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!