Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a barátom apjával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék a barátom apjával?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon jól megvagyunk. A szüleim szeretik őt és én is elég jóban vagyok az édesanyjával. A probléma, hogy az apja nem tud elfogadni, és amióta ismer, mindenért beszól, szóval mára már kölcsönösen rühelljük egymást. Megjegyzéseket tesz a külsőmre (öltözködés, alak, magasság, haj, körmök...). Elmondja az egész család előtt, hogy szerinte egy nő csak magasan és vékonyan lehet szép, majd odaszól a barátomnak, hogy "Hallod?" és rám néz. Megjegyzem a felesége és én egymagasak vagyunk, 153 cm és ő telt, én pedig vékony típus. Beszólt, hogy minek festem a körmöm, legközelebb lemosottan mentem, akkor meg megmondta, hogy milyen igénytelen, ha egy nő nem tartja rendben a kezét. Mindenért beszól, mások előtt hoz kellemetlen helyzetbe. A barátom többször beszélt vele, de nem érdekli. Azt mondja, hogy amíg a párom apja, addig azt mond rám, amit akar. Nem tudja megmondani mi a baja velem, csak ontja a bunkóságait. Nagyon szeretem a párom, de az apját nem tudom egy percig se elviselni, ő engem meg főleg. Tudom, hogy a barátomnak is nehéz, hogy ennyire nem fogad el az apja.

Kérlek, segítsetek!!!

2014. jún. 14. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Lehet bejösz az apjának.
2014. jún. 14. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
egy f4sz a csávó, ne foglalkozz vele. lehet csak beakarna répázni az öreg.
2014. jún. 14. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon gáz.... én az exem anyjával voltam így, és aztán szakítottunk mert hosszú távon kibirhatatlan
2014. jún. 14. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Süssél neki süteményt; hát, mást, jobbat nemtok:S :/
2014. jún. 14. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Párodnak kellene beszélnie az apjával,hogy ha tetszik neki ha nem,ő szeret téged,és ideje lenne leállnia !
2014. jún. 14. 19:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretek, és jól is sütök. Vittem neki a kedvenc sütijéből egy doboznyit, megkóstolta, és azt mndta, hogy köszöni, de kibírta volna nélküle.

A barátom már beszélt vele és leírtam, mit mond.

2014. jún. 14. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát, akkor próbáld meg elkerülni, hogyha idegesít a visekedése, hát, ha nem köszönsz neki az nem jó, inkább ne hangosan, csak biccentéssel üdvözöljed, ha rádnéz:D Nemtom, ez mennyire jó ötlet, de hát várjál, akkor talán próbáld meg figyelmen kívül hagyni, hogy ne vedd úgy a szívedre, hanem csak engedd el a füled mellett amit mond, hiszen nem is lényeges, csak piszkálódni akar.
2014. jún. 14. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha beszól vagy csak simán beszélgetésnél szóba elegyedik veled akkor csak mosolyogj és válaszolj neki. Aztán magadban meg elküldheted a p***ba. Lehet ha tudomást sem vennél róla egy idő után abba hagyná a piszkálódást. Egyébként te nem kérdezted meg tőle hogy mi a problémája veled? Vagy (bár nem tudom mennyi idősek vagytok) miért nem költöztök össze a pároddal?
2014. júl. 8. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:

A beszólásaival próbálj meg nem foglalkozni, legalábbis mutatni mindenképp azt mutasd, hogy nem érdekel.

Különben pedig nekem az jutott eszembe, hogy először beszéljen a párod az apjával őszintén, normálisan még egyszer. Mondja el, hogy ő Téged szeret, Veled akar lenni, ő Téged választott és pont. Ha szereti a fiát, akkor fogadja el, hogy Veled van, és próbáljon meg rendesebben viselkedni Veled. Ezt így valahogy megmondhatná neki.

Ha ez megint nem válik be, akkor Te beszélj vele négyszemközt (vagy max. esetleg úgy, hogy a párod is ott van). És akkor mondd el neki őszintén, hogy ez mennyire rosszul esik neked, és hogy nem szeretnéd, ha ilyen rossz viszonyban lennétek, mert nagyon szereted a fiát, vele szeretnél lenni (és neki ugyanezek az érzései irányodban), de ezzel a viselkedésével megkeseríti a ti kapcsolatotokat is, és a boldogságotokat is tönkreteszi. Csak ne legyél vele bunkó, beszélj kedvesen, intelligensen!

2014. júl. 8. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!