Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért félek attól hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek attól hogy a barátom és az exem kárt tehetnek egymásban vagy bennem?

Figyelt kérdés
Három hete megismertem egy srácot akivel a második héten kezdtem el járni. De egy kicsit elbizonytalanodtam amikor megkaptam az első üzenetet az exemtől hogy vissza akar szerezni. A barátom csak örömöt tudna szerezni de valahogy még mindig nem tudom kiverni a fejemből az exemet. Mi lenne ha találkoznának és verekednének miattam de én közbe állnék akkor el tudnám képzelni hogy valamelyik biztosan ütne még akkor is ha közéjük állnék.
2013. ápr. 5. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Kell neked agresszív ember... :) Verekedni EXért? Soha.
2013. ápr. 5. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:

HA szerencséd van,tettek beléd kárt...

JA,és csak akkor kezdj új pasival,ha a régit lezártad.

2013. ápr. 5. 21:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Hiába próbálom lezárni... az én részemről le van zárva de minden nap a közelemben van az exem és a baráti társaságomhoz tartozik nem tudom elkerülni se
2013. ápr. 5. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!