Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Szóval a párommal a sex nem valami jó. Neki mindig van orgazmusa, nekem 3 év alatt 3-4 ha volt. Szóvá tettem neki Februárban kedvesen, nem bunkó módjára, hogy nem az igazi így és tegyünk valamit ketten ez ellen. De rögtön elkezdett veszekedni, és azt mondta, hogy miért hibáztatom és a többi. Azóta nem igazán beszél velem, én pedig próbálkoztam már mindennel. Szexy fehérneműben vártam rá, próbáltam már több módon is "elcsábítani", többször leültem, hogy beszéljük meg, de nem akarja. Mit tegyek? Nagyon szeretem, de valamiért nem akarja megérteni, hogy nem hibáztatom csak szeretném én is élvezni :-(
2013. márc. 27. 20:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát, lehet hogy olyan hangsúlyban mondtad, amiből azt vette le hogy őt hibáztatod. Valahol azért egy nagyon picit mégis, nem?:) AMúgy orgazmust elérni úgy is lehet, hogy te is segítesz magadon a kezeddel, akár akkor is ha ő éppen téged kényeztet valamilyen módon. Majdnem ugyanolyan a hüvelyi orgazm,us mint az amit a csiklód izgatásával érsz el, tehát ha esetleg maga a szex alatt nem tudsz elmenni, még mindig ott az orális szex, vagy a kéz :) Mondd el neki, hogy nem hibáztatod, csak sajnos ez a helyzet, és segítsen neked hogy te is élvezd a dolgot.
2013. márc. 27. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!