Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az életem romokban hever...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életem romokban hever mióta szakított velem a barátom. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, egyedül a családom maradt nekem, egyszerűen mióta elhagyott a barátom olyan, mintha az életem megszűnt volna létezni, semmi nem történik, semminek nem tudok örülni. Tudom, hogy egyedül csak az tenne boldoggá, ha újra rám találna a szerelem, de ez több okból is lehetetlen, amit most nem szeretnék részletezni. Ezek miatt úgy érzem, nincs is értelme tovább élnem, csak azért nem akarok élni még 20-30-40 évet, hogy miután megszerzem a diplomát azzal teljen az életem, hogy dolgozok és közben nézem, mások milyen boldogok, de nekem meg nincs senkim és semmim. Nem tudom, mit tegyek, teljesen elveszettnek érzem magam. A szüleim is elég idősek már, nem tudom hogy meddig lesznek még velem, de ha őket is elveszítem akkor tényleg magamra maradok ezen a világon. Volt/van valaki hasonló helyzetben? Mi lenne erre a megoldás? 22/L

2013. márc. 19. 15:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Idővel jobb lesz.
2013. márc. 19. 15:49
 2/15 anonim ***** válasza:

én vagyok a megoldás ! : D

amúgy miért is gondolod lehetetlennek, hogy rád találjon a szerelem, pont ez az amit itt részletezni kéne

2013. márc. 19. 15:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Keress egy célt és próbáld meg elérni. vagy ugorj. Önsajnálatból nem lehet megélni.
2013. márc. 19. 15:55
 4/15 A kérdező kommentje:

Na jó akkor leírom a "kimaradt" részt: viszonylag szegény családból származom, nem is az a probléma, hogy nincs pénzünk, mert azért ilyen szempontból panaszra nincs okom, mindig van mit ennünk, de ahol élek az már más tészta. Mondhatni úgy, hogy egy eléggé lepukkadt házban élek, egyedül az én szobám néz ki úgy-ahogy. Így gyakorlatilag senkit nem akarok magamhoz áthívni, még ha lenne is valaki.

A másik probléma a személyiségem: félénk, visszahúzódó, önbizalomhiányos vagyok, pedig állítólag nem nézek ki rosszul, de gyerekkoromban sok bántás ért, amit a mai napig nem tudtam kiheverni, és emiatt még most sem vagyok megelégedve magammal, úgy érzem senkinek sem lennék elég jó, vagy inkább senki nem akarná velem beérni, hisz úgyis kaphatna nálam jobbat.

2013. márc. 19. 15:55
 5/15 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, mindjárt eláraszt privát üzenettel a sok pervez donjózsi aki csak meg akar húzni.. tudsz majd közöttük válogatni, csak vigyázz velük :D
2013. márc. 19. 15:58
 6/15 A kérdező kommentje:
hát nekem nincs szükségem olyanokra, akiknek csak arra kellenék...
2013. márc. 19. 16:02
 7/15 ASOT ***** válasza:

Hát pedig ideje lenne összeszedned magad. Ez úgymond csak egy szakítás, elhagyott a párod , az a legfőbb baj h tényleg nincs senkid rajta kívül, egyedül vagy a szüleiddel. ÉS még sok sok sok sok nehéz dolog fog még rádzúúúdúlni az életben. (persze lehet h mákod lesz)

Márpedig jobban tennéd ha tennél is azért hogy összeismerkedhess másokkal is mert nem repül a szádba a sült galamb az is biztos. Nem kell ahhoz szórakozóhelyre menned elég ha elmész nagyobb bevásárlásokat , lényeg h ki kéne mozdulnod a 4 fal közül mert 22 éves vagy még csak és előtted a hosszú élet habár új földrészt már nem tudsz meghódítani mert Kolombusz elhalászta előled de de másik bolygót még találhatsz.

2013. márc. 19. 16:05
 8/15 anonim ***** válasza:
22 éves korodban "de gyerekkoromban sok bántás ért, amit a mai napig nem tudtam kiheverni" ezt ne fogadd el. Nem tudom milyen bántásrol van szo, De te semmiképpen ne fogadd el ezt a szöveget! Csak mérgezed magad. Diplomázni készülsz, értelmes embernek kell lenned. Ne hagyd el magad egy megszakadt kapcsolat miatt! (Küldj priviben képet magadrol! /Nem ismerkedni akarok veled!!!/)
 9/15 anonim ***** válasza:
ha dumálni szeretnél vagy barátkozni én itt vagyok :) nekem is voltak, és vannak is hasonló gondolataim mint neked.. L23
 10/15 anonim ***** válasza:

na jó, komolyra fordítva a szót. csinálj olyan dolgokat amik általában boldoggá teszik az embert. pl mozgás, csoki, v szerezz egy kiscicát, kiskutyát stb.. De mindenek előtt egy cél kell. Legyen ez pl a diploma (nekem is most ez, tiszta ideggörcs vagyok 0-24ben) és kitudja talán megcsípsz egy jó állást, szüleidnek is tudsz segíteni. Vagy elmenni békésszentandrásra és venni egy szilvás sört.

A szegénység miatt ne aggódj. Ha nem akarod először megmutatni a kérót, lehet találkozni a srácnál is. Majd rájössz, hogy nem számít.

2013. márc. 19. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!