Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott a tesom es a baratnoje. A tesom nagyon kivan, mit tehetnek? (reszletesebben lent)
a baratnoje megcsalta igy szakitott vele a tesom, de nagyon kivan. nemnagyon birjuk (en se a szuleim se) a csajt mert..foleg ezert, mert megcsalta. de mar az elejen mondtuk, hogy nem lesz jo vege. koztem es a tesom kozt 6 ev van, anyam folyton ragja a fulem, hogy nekem kell tenni valamit, hogy tesom ujra labra alljon, de en nemtudom mit tehetnek. de nem lenne jo senkinek ha kibekulnenek, se nekunk de foleg nem NEKI!!!
egyebkent o 24 eves en 18
A lényeg,hogy ne mondogasd neki,hogy ugye mi megmondtuk.
Szerintem hagyd magára. Vagy hívd el vmi új hobbira. Vagy csináljatok vmi olyat,ahol nem jut eszébe a bnöje.
A lényeg,hogy ne hozzátok fel elötte.
Minden "csoda" 3 napig tart.
Szerintem sz.arjátok le a dolgot, a tesód élete meg majd megy tovább. 24 évesen ennyire lelkizni meg parázni nem érdemes ... De ha neki ez jó, akkor csinálja csak. A hülyeség kiforrja magát.
en is eztmondtam neki, h 24 evesen meg nem kell igy besz**ni, ott az elet..erre az volt a valasz, hogy mivel o se tartja eleg jonak magat (rohadt nagy onbizalom hiany) ezert jobbat nem fog kani (most ezt pl kinezetre mondom)
pesig jol nez ki a tesom, nemtudom , hogy mi a baja. es a csaja a labujjaig se er fel, se termeszetbe se pedig kinezetre.
egyebkent az ejjel nem jott haza, pedig nem mondta,hogy elmegy. a csajnal van, meg most is. :|
ezek utan,hogy kepes visszamenni hozza ?!?! nemertem! gondoltam mar kezdi kiheverni..azthiszem tevedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!