Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az életem romokban hever...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életem romokban hever mióta szakított velem a barátom. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, egyedül a családom maradt nekem, egyszerűen mióta elhagyott a barátom olyan, mintha az életem megszűnt volna létezni, semmi nem történik, semminek nem tudok örülni. Tudom, hogy egyedül csak az tenne boldoggá, ha újra rám találna a szerelem, de ez több okból is lehetetlen, amit most nem szeretnék részletezni. Ezek miatt úgy érzem, nincs is értelme tovább élnem, csak azért nem akarok élni még 20-30-40 évet, hogy miután megszerzem a diplomát azzal teljen az életem, hogy dolgozok és közben nézem, mások milyen boldogok, de nekem meg nincs senkim és semmim. Nem tudom, mit tegyek, teljesen elveszettnek érzem magam. A szüleim is elég idősek már, nem tudom hogy meddig lesznek még velem, de ha őket is elveszítem akkor tényleg magamra maradok ezen a világon. Volt/van valaki hasonló helyzetben? Mi lenne erre a megoldás? 22/L

2013. márc. 19. 15:45
1 2
 11/15 anonim válasza:
Milyen megyében laksz kérdező? Mert ha gondolod ismerkedhetnénk.
2013. márc. 19. 16:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Magával a szegénységgel sosem volt gondom, úgy értem sosem vágytam arra, hogy gazdagok legyünk meg legyen mindenféle drága holmim, szóval én beérem ilyen szempontból minimális dolgokkal. Csak az tud teljesen felőrölni, hogy nincs senkim, akiben teljesen bízhatnék a családomon kívül, aki önmagamért szeret stb..

7-es válaszoló: Igen tudom, ezzel tisztában is vagyok, de sajnos én alapból egy érzékenyebb ember vagyok, és egyedül elég nehezen állom meg a helyem. Nekem szükségem van egy társra, aki a lelkitámaszom, és úgy már sokkal könnyebben megbirkózom bármilyen akadállyal, mivel van értelme, van miért küzdenem.

8-as: Sajnos ez nem ilyen egyszerű, hogy eldöntöm, hogy na akkor mostantól megváltozom, ha világéletembe ilyen volt a felfogásom, nem tudom egyik pillanatról a másikra megváltoztatni... amúgy nem tudom, mire kell a kép, de azért küldtem.

9-es: Írtam privit. :)

10-es: Az a probléma, hogy én mindenben csak akkor látok értelmet és csak akkor tesz boldoggá bármi is, ha van kivel megosztanom az életem, meg a boldog pillanatokat. Egyedül talán még akkor sem lennék igazán boldog, ha megnyerném a lottó főnyereményét. Szóval engem most semmi és semmilyen cél nem tenne boldoggá...

11-es: Pest megye. Szívesen beszélgetek, ha akarsz írj privit. :)

2013. márc. 19. 16:46
 13/15 anonim válasza:

:O

Hát az messze van attól a várostól ahol én élek.. :/

Ezek után nem tudom, hogy milyen elvárásaid lennének a csevegéssel, nem akarom feleslegesen rabolni az idődet... Érdekel még azért az ajánlatom?

2013. márc. 19. 16:55
 14/15 ASOT ***** válasza:

Az rendben van hogy te csak akkor leszel boldog és lesz teljes életed ha lesz egy társad.

De azt is össze kell szedni valahogy, addig is el kell jutni hogy legyen, csak úgy nem terem egy normális társ minden bokorban.

Ha így begubózól akkor max suli vagy munkahelyen vagy a helyi boltocskákban, tudsz ismerkedni. De ha valaki búvalbaszottnak lát állandóan annak nem valószínű h szimpatikus leszel elsőre. Szóval tenni kell azért is h legyen valaki.

2013. márc. 19. 17:08
 15/15 anonim ***** válasza:

"Ezek miatt úgy érzem, nincs is értelme tovább élnem, csak azért nem akarok élni még 20-30-40 évet, hogy miután megszerzem a diplomát azzal teljen az életem, hogy dolgozok és közben nézem, mások milyen boldogok, de nekem meg nincs senkim és semmim."

Azért ne pörgess le fejben 10-20 évet csakúgy,hogy így lesz,meg úgy.

Nem tudhatod,hogy lesz.Nem tudhatod,hogy kikkel fogsz még megismerkedni az elkövetkező években...ne legyél ilyen negatív.

Felfogásodon kéne változtatni.

De komolyan,az élet tele van történésekkel,eseményekkel,te pedig leírtál egyből a 30 évet...

2013. márc. 19. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!