Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakitott velem. Ebben a helyzetben mit tehetnék?
Nagyon régóta hajtottam rá és végül sikerült meghódittanon. 1 hónap járás után (ez alatt az idő alatt nagyon jól megvoltunk) kért egy kis időt, hogy átgondolja a kapcsolatunkat.Én nem értettem mi baja van és nem is nagyon akart róla beszélni aztán azt mondta hogy szakitsunk mert nem szeret. Most nagyon kivagyok és megpróbálom elfelejteni, de még is nagyon szeretem és folyton ő jár a fejemben.
2 kérdésem lenne
1.Mit tehetnék? (tudom hogy felejtsem el de azon kivül valami)
2.Ha el akarom felejteni őt hogyan tegyem?
Köszi
Semmi gond. Köszi a gyors választ.
Ha valakinek lenne még valami tanácsa azt szivesen venném.
Én is ugyanezt éltem át nemrégiben és most elmondom én mit csináltam:
1. sohasem voltam egyedül a barátok ilyenkor felbecsülhetetlen értékek!
2. Tudj nemet mondani pl: ha ő beszélni akar veled akkor pattintsd le valahogy, tereld le vmi hülye dumával (tom nehéz lesz elsőnek főleg ha nem is vagy egy bunkó paraszt ember)
3. járj el minden hétvégén szórakozni csajozni úgy sem fogsz ugyhogy azt nem írom le...
4. gondolj bele... egy olyan lányt szeretsz aki csak úgy dobott? Hát mi vagy te egy műbré aki ha kell elővesz és kihasznál? egyszerűen nem ér annyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!