Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lúzer vagyok, vagy tisztességes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer vagyok, vagy tisztességes?

Figyelt kérdés

beleszerettem valakibe, aki foglalt,. ő is belém szeretett.

de a párjára való tekintettel, aki szintén nagyon szereti őt, én kiszálltam a dologból, és ezzel elvesztettem a szerelmemet.

nem éreztem volna fairnek, ha beletojok ebe a kapcsolatba, holott közel sem boldog ez a kapcsolat.

a szerelmem már nem szerelmes a párjába, de a párja meg nagyon szereti őt, kedvébe jár, lesi a kívánságait, lelkes.

az illető velem akart volna összejönni, de én nem akartam, amíg le nem zárja a kapcsolatát, erre nem került még sor, mert a szerelmem elbizonytalanodott.

így én megszakítottama kapcsolatot a szerelmemmel, és msjd belepusztulok.

igen, tisztességes maradtam, mert köztünk végig nem történt szex, csak szavak szintjén alakultak a dolgok, de rohadt nagy lúzer is vagyok, hiszen ezzel nemcsak magamat, a szerelmemet is boldogtalanná tettem,aki tőlem várta, h. kimentem ebből a rossz kapcsolatból.

el vagyok keseredve, és sírni tudnék, nem tudom, hogy leszek túl ezen. nagyon szeretem.

2017. jan. 1. 20:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Jó döntést hoztál.

Legyünk őszinték: az emberek nagy része elvan a langyos vízben, és nem lép ki, jó eséllyel ő sem fog, mert ahhoz kockázatot kéne vállalnia. A történethez az is hozzátartozik, hogy a langyos vízről is ők tehetnek. Belezügni valakibe, és párkapcsolatot kialakítani, nem nagy dolog, hogy úgy mondjam. Ellenben az érdeklődést fenntartani, a párkapcsolatot ápolni messze nem egyszerű. A te szerelmed ebben elbukott. Persze, nem csak az ő hibája, és lehetnek a nőjével összeegyeztethetetlen nézeteltéréseik is, ennek ellenére nem javít a kapcsolatán vele, de ki sem lép. Ez egy gyáva magatartás, ami katalizálja önmagát. Minél tovább halogatja az ember, annál nehezebb megtennie. Te pedig egy olyan embertől szabadultál meg, aki nem enyhén konfliktuskerülő, és becstelen (hiszen a leírásod alapján, ő már simán megdugott volna). Magyarázhatott neked a szerelemről, de látod, amint valóságossá válhatott volna, visszakozott, mert tudta, hogy veled is lesznek konfliktusai, és messze nem garantált, hogy enyhébbek lesznek, mint amik most vannak.

Szóval: felelőtlenül dugni jó lettél volna, meg szédíteni, de a felelősség, ami a szakítással és az új kapcsolattal járna, már nem kell. Nem kell neki az egész lényed, a problémáid, a hétköznapjaid. A hétvégi szórakozás kellett volna, semmi más.

Ennél nem nehéz jobbat találni, szóval ne pityeregj.

2017. jan. 1. 20:47
 12/19 A kérdező kommentje:

nem szeretőt keresett, ő tényleg társra vágyott.

1 alkalmat leszámítva sosem hozta fel a szex témát, 1x-er mondta, h. hiányzik neki a szex, de nem mondta,h. velem szexelne, vagy tőlem várja.

az biztos, h. ő komoly ember, és nem hétvégi szórakozást keresett.

azért sem tudta lezárni, mert félénk, komoly, tépelődő, tétovázó típus.

2017. jan. 1. 20:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Tisztességes vagy.
2017. jan. 1. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Felnőtt férfiként nem "kimentést" kéne várnia.
2017. jan. 1. 22:21
 15/19 A kérdező kommentje:
kapcsolatfüggő
2017. jan. 1. 22:28
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Sokra mész a tisztességeddel. Se szerelem se boldogság.

A szerelmed is tőled várta hogy kimentsd a rossz kapcsolatából erre egy full ismeretlen miatt inkább lemondtál róla? Gratulálok.

A GYK-s lúzerek között tiszteletre leltél a való életed pedig egy rakás szßr. Megérte remélem. Majd más elviszi a kapcsolatából akinek van egy kis esze, és az bizony nem te leszel.

2017. jan. 1. 23:06
 17/19 A kérdező kommentje:

igen, lemondtam róla, mert van gerincem.

és bár most nagyon szenvedek, de legalább lelkifurdalásom nincs.

2017. jan. 1. 23:17
 18/19 anonim ***** válasza:
78%

Én nagyon tisztellek ezért! Bárcsak több ilyen ember lenne.

A "barátod" meg ha valóban téged akart volna akkor kilépett volna a meglévő kapcsolatából ami nem jól működik.

Nem élet halál kérdése lezárni egy kapcsolatot! Csak sokan nem mernek lépni, gyengék, inkább elvannak az állott vízben. Meg félnek a változástól, és attól hogy esetleg egyedül maradnak.

Sokkal több olyan nőt és férfit ismerek aki a párja mellett szeretőzik, mint aki kilép a rossz kapcsolatból.

Szóval te nagyon jól tetted hogy nem mentél bele ilyen játékba. Írod hogy így boldogtalan vagy és szomorú, de legalabb van gerinced! Én például mindent megadnék egy ilyen nőért, mert manapság nagyon ritka jellem. Légy büszke magadra. Biztos meg fogod majd találni a szerelmed, aki nem hezitál és rögtön téged választ.

2017. jan. 2. 11:35
 19/19 A kérdező kommentje:
de kedves vagy, köszönöm
2017. jan. 2. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!