Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek ribi előélettel tisztességes, páromat megbecsülő, hűséges társ?
olvass utána az 5 szeretet nyelvnek...a testi örömökön mellett lelki örömök is léteznek...
az 5 szeretet nyelv abban segít, hogy hogyan éreztesd a másikkal, hogy szereted...
23F
Nehezen.
Tele vagy mélyen rögzült, rossz mintákkal.
Ha valami nem tetszik, megint könnyen véget vetsz az egésznek, vagy keresel mást.
Hiányozni fog a hódítás, a párod nem fog hetente felszedni.
Sejtelmed sincs, milyenek a szürke hétköznapok, ezt nem fogod élvezni.
Megszoktad a kapcsolat eleji lángolást, a kapcsolat fejlődése során ez átalakul. Te ezt úgy fogod érezni, hogy már nem vagytok szerelmesek.
Elsőre nem biztos hogy összejön. Sokat kell tanulnom.
"Megszoktad a kapcsolat eleji lángolást, a kapcsolat fejlődése során ez átalakul. Te ezt úgy fogod érezni, hogy már nem vagytok szerelmesek."
Fején találtad a szöget kedves válaszoló. Ettől Félek. De úgy érzem vele szeretnék élni. Azon is gondolkodtam hogy nyitott kapcsolatot kezdeményezek.. De hamar elvetettem az ötletet,mert szeretnék egy kis egész lenni vele,ahova más nem fér. Kettecskén csak vele. Nagyon Félek majd az elunalmasodástól,és bár tudom hogy mindig kell valami újat vinni a kapcsolatba,de nekem egy szép/szexy fehérnemű nem jelent nagy dolgot.
Kérdező, önmagában a minden héten új szexi fehérnemű nem fogja életben tartani a kapcsolatot, meg újítani sem.
Én már lehúztam tizenévet is vki mellett, hát elhiheted, ott aztán nem számított az ilyen.
De a mostani páromnak sem.
A kapcsolat nem a fehérneműn fog múlni....hanem a napi apróságokon, figyelmeden, a napi törődésen, a szereteted kimutatásán. Legalábbis nálam igy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!