Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már tényleg semmi esélyem?
Én is így jártam. Hajtottam egy lányra, és kiderült, hogy valaki más is hajt rá... Elmondta, hogy ne haragudjak, de mást szeret. A srác jobban keresett, volt kocsi, lakás.
2 hónap múlva szakítottak, és rám írt, hogy találkozunk-e? Elküldtem a p*csába...
2 éve egyedül vagyok, pedig egy jó kiállású pali vagyok, külsőre, értékrendre is, és van agyam...
Csak lóvém nincs.
(Hátrányos helyzetű családi háttér, szüleim eladósodtak, etc.)
Ez van. Az emberek anyagiasok, a világ anyagias, és a normális értékrend, csak addig értékrend mások számára, amíg nem pénzről van szó...
Ők azt mondják: "Üzletben nincs barátság."
Én azt, hogy: "Barátságban nincs üzlet." Ez a különbség, és ez utóbbi felfogás kb olyan ritka, mint a fehér holló.
Nem mondom, hogy nem kell a pénz, de nem a pénztől lesz valaki jobb ember. Aki másképp látja, az meg harácsoljon csak, az ilyen nők meg eléldegélnek a kis illúzióikban, mert azok a palik csinálnak nekik gyereket, aztán az olyanok nevelik fel nekik, mint amilyenek mi vagyunk. Undorítóan hangzik, de az esetek nagy többségében sajnos így van.
Kiegészítés: A nincs lóvém azt jelenti, hogy átlag vagyok. Albérletben lakom, fix melóm van, keresek 160-at havonta, de ennyi. Ebből nem veszek sem autót, sem lakást, egyedül pláne.
(Előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!