Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már tényleg semmi esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már tényleg semmi esélyem?

Figyelt kérdés
Mindig is, Szerettem volna az egész létezésemet, az énemet arra fordítani, hogy másoknak jobb legyen. Adni, mert úgy gondoltam, csak erre vagyok jó. 30 éves férfi vagyok. Már 9 komolynak számító kapcsolatban éltem. Dolgozom és mindig is dolgoztam, már 14 éves kortól. Nem olyan családba születtem ahol huszonéves koromra mindent a seggem alá tettek. Minden tőlem telhetőt, mint emberileg,(állítólag ezzel sosem volt baj), mint anyagiakban is megtettem. Sőt még annál többet is. S most nem csak, hogy egyedül, de még eladósodva is, a szüleimhez kényszerültem visszaköltözni. A probléma forrása most is az volt, hogy az igények nem álltak egy irányba a lehetőségekkel, de amit csak lehet megtettem, és végül még sem kellettem. Körülöttem sajnos nincs akivel erről érdemben beszélgethetnék erről.Mert vagy egyedül van mint én, és pesszimistává változott, vagy úgy éli már társas/családi életét, és optimistán biztat, hogy a lapátot is csak hírből ismeri, mert mire megmutattam neki, hogy hogyan kell fogni, addigra megcsináltam neki azt amit kellett, persze nem mindig csak szivességből. Szóval tényleg ilyen a világ? Már csak akkor fognak engem is szeretni, ha multimilliárdos leszek? Ma már nem lehet olyan társat lelni sehol, hogy úgy állna hozzá, hogy kéz a kézben megoldást találunk?

2016. márc. 12. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimplán nem volt "szerencséd", azért raktam idézőjelben, mert igazából nem szerencse kérdése az, hogy megfelelő párt találsz vagy sem. Jó, talán egy kevés szerencse is kell, de a mostani esetből is megtanultad szerintem, hogy különbözőek vagyunk. Minden ember más, ezért nagyon fontos, hogyha párt keresel, akkor már az ismerkedés elején egyeztessétek az értékrendeteket, stb... Nem kell belemenni egy kapcsolatba csak azért, hogy ne legyél egyedül, mert annak könnyen rossz vége lehet. Nem kell multimilliárdosnak lenned ahhoz, hogy szeressenek téged, csak körültekintően kell párt választani.
2016. márc. 12. 09:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is így jártam. Hajtottam egy lányra, és kiderült, hogy valaki más is hajt rá... Elmondta, hogy ne haragudjak, de mást szeret. A srác jobban keresett, volt kocsi, lakás.

2 hónap múlva szakítottak, és rám írt, hogy találkozunk-e? Elküldtem a p*csába...

2 éve egyedül vagyok, pedig egy jó kiállású pali vagyok, külsőre, értékrendre is, és van agyam...

Csak lóvém nincs.

(Hátrányos helyzetű családi háttér, szüleim eladósodtak, etc.)

Ez van. Az emberek anyagiasok, a világ anyagias, és a normális értékrend, csak addig értékrend mások számára, amíg nem pénzről van szó...

Ők azt mondják: "Üzletben nincs barátság."

Én azt, hogy: "Barátságban nincs üzlet." Ez a különbség, és ez utóbbi felfogás kb olyan ritka, mint a fehér holló.

Nem mondom, hogy nem kell a pénz, de nem a pénztől lesz valaki jobb ember. Aki másképp látja, az meg harácsoljon csak, az ilyen nők meg eléldegélnek a kis illúzióikban, mert azok a palik csinálnak nekik gyereket, aztán az olyanok nevelik fel nekik, mint amilyenek mi vagyunk. Undorítóan hangzik, de az esetek nagy többségében sajnos így van.

2016. márc. 12. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Kiegészítés: A nincs lóvém azt jelenti, hogy átlag vagyok. Albérletben lakom, fix melóm van, keresek 160-at havonta, de ennyi. Ebből nem veszek sem autót, sem lakást, egyedül pláne.

(Előző voltam)

2016. márc. 12. 15:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves második -harmadik! Én is pont így vagyok, csak most per pillanat még egyedül egy albérletre se futja..... De a felfogásunk tényleg hasonló. Sajnálom, hogy te sem tapasztaltál jobbat. Reméljük lesz még szerencsénk, egyszer, valakivel.
2016. márc. 12. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!