Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig olyanba szeretek bele, akinél semmi esélyem? Akinél pedig lenne, az meg nem jön be nekem.

Figyelt kérdés

2012. júl. 26. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Talán ha egy cseppet az igényeidből leadnál akkor jobb lenne! :)

A külső nem minden ;)

2012. júl. 26. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:

ezzel hasonlóan vagyok, és nem a külső a probléma, hanem az, hogy gyerekes :/

F/16

2012. júl. 26. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
ez nálam is így van :/ 21/l
2012. júl. 26. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem olyan egyszerű, 1-es, te biztosan nem küzdöttél hasonlóval.

Én pl amikor tizenéves voltam, vonzottam a dilósokat, de komolyan, mindig a falu bolondja típusúak nyomultak rám, mert én nem voltam túl nagy önbizalmú, ezért nem vettek észre annyira a helyesebbek. A helyeseknél meg én nem tudtam labdába rúgni, de nem azért mert csúnya voltam, vagy kövér, csak egyszerűen nagyon visszahúzódó, és gátlásos. Szóval megértem a kérdező kínját.

2012. júl. 26. 19:33
 5/7 ASOT ***** válasza:
67%

ilyen az élet...ez nagyon sokszor előfordul az embereknél, inkább azt mondom, hogy ritka az akinél az ilyen még nem fordult elő.

lesz ez még így se!

2012. júl. 26. 19:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ha valakinek bejövök inkább próbálom lerázni, mégha lenne nálam esélye akkor is.

És sajnos van olyan is, hogy túl későn tudok meg, hogy valakinek tetszek. És amikor flörtölnék vele, akkor már túlépett rajtam :/

2012. júl. 26. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, mondjuk, ha lenne esélye, akkor nem kéne lerázni, mert így elszalasztod esetleg a jót.
2012. júl. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!